8 GB RAM-ot kaphat az új OnePlus 5

Mint azt sokan tudjátok, a OnePlus 3 és 3T nagy sikersztori volt. Ugyan kissé rétegtelefonnak számít, de kétségkívül megérdemli a kiharcolt helyét a piacon. Most új projektbe kezdtek a vállalatnál OnePlus 5 néven, mely sokkal erősebb lesz mint elődje, s valószínűleg hasonlóan jó eredményeket fognak elérni vele.

Igen, jól vetted észre, a neve nem OnePlus 4 lesz. Ez az érdekes kihagyás annak tudható be, hogy Kínában a 4-es számnak rossz jelentése van, és balszerencsét hoz. A OnePlus 3 megelőzte a piacot a maga 6 GB-os RAM-jával, s azt tervezik, hogy az új modell 8 GB memóriát kap majd, ezzel megint beelőzve a a 4 GB RAM-mal rendelkező többieket.

A fél karunkat rátehetjük, hogy a házban egy Snapdragon 835 dolgozik majd Adreno 540 grafikus gyorsítóval, a kijelző pedig QHD felbontású lesz. Egyes híresztelések szerint duál kamerát is kap majd a készülék, de ez korántsem biztos. Az új modell az év második felében várható, és 500$ alatt lesz az ára, amely azt jelenti, hogy ár-érték arányban az egyik verhetetlen lesz, megint!

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá