A Razer csúnyán beszólt az Apple-nek, most nem győznek bocsánatot kérni

Nem ritka, hogy a techvállalatok beszólogatnak egymásnak, gyakran gúnyolódnak például a bemutatók alkalmával vagy a reklámokban. De amit a gamerek körében igen népszerű Razer művelt, arra eddig nem igazán volt példa…

Bizonyára sokan hallottak róla, hogy az Apple a napokban bemutatta az új Macbook Pro modelleket, amik miatt kaptak bőven hideget-meleget a sajtótól. Ami a leginkább sajnálatos, hogy az alap modellen mindössze 2 darab Thunderbolt csatlakozó van, a drágábbakon pedig 4 darab. Nincs normál USB 3.0, HDMI, de még SD kártya olvasó sem. Magyarul szinte semmivel nem kompatibilisek (még egy iPhone 7-et sem lehet rájuk dugni a gyári kábelekkel).

new-macbook-pro

Az SD foglalat hiánya miatt tört ki talán a legnagyobb felháborodás, hiszen a grafikusok, fotósok számára ez szinte elengedhetetlen.

Nemrég a Razer is bemutatott egy notebookot Blade Pro néven, és ezen többek között SD kártya foglalat is van. Ezzel kapcsolatban a következőt üzenték az Apple-nek Twitteren:

razer-tweet-01

A kiírás nagyjából a következőt jelenti: “Te hívod magad Prónak? Sz*pd le f***om!”

Azért ilyen vulgárisan beszólni már elég erős egy hivatalos gyártói csatornán. Később törölte is a posztot a Razer, és bocsánatot kértek:

razer-tweet-02

forrás: Razer, CNet

Szólj hozzá