Benchmark teszt a Snapdragon 835-ről

Mint ahogyan már arról több cikkben is írtunk, a Qualcomm legújabb processzora, a Snapdragon 835 a Samsung Galaxy S8-ban fog debütálni. Ugyan a leginkább várt zászlóshajó nem az MWC-n mutatkozik be, de azért biztos ami biztos a Samsung lefoglalta az összes addig legyártott darabot, így a többi gyártó igen pórul járt.

Az új nyolcmagos és 10nm-es processzor kisebb áramfelvétel mellett nagyobb teljesítményt ígért. A források szerint már le is lett mérve a Geekbanch-en. Természetesen a lista élére tört, de erre számítani lehetett. Az eddigi éllovas a Samsung Galaxy S7 volt, abból is az Exynos 8890-es lapkakészlettel szerelt változat. Mint a képeken is láthatjuk, a szimpla magos mérésen 1785 pontot ért el.

Az egyelőre ismeretlen készülékben kipróbált lapkakészlet 4GB RAM és Android Nougat rendszer társaságában került tesztelésre. A szintetikus mérőprogram a szimpla magos módban 2004 pontot adott erre a konfigurációra. Ez persze nem a végleges érték, de jól látható rajta, hogy valószínűleg ez minden idők legerősebb mobiltelefonba szerelt processzora, így nem véletlen, hogy a Samsung annyi pályázik rá.

Forrás: PhoneArena

Szólj hozzá