Ingyen 256GB-os MicroSD kártya a Galaxy S7 mellé

A Samsung érthető módon szeretne minél több megmaradt példányt eladni a Galaxy S7 szériából, mielőtt lerántja a leplet márciusban az új zászlósóhajójáról, a Galaxy S8-ról. Ennek érdekében egy igen megnyerő promóciót vezetett be: mindenki aki S7-et vásárol, kap egy 256GB-os MicroSD kártyát ingyen, és bérmentve!

Na de nem is akármilyet! Egy Samsung 256GB EVO+ memóriakártyáról van szó, aminek az értéke 250$ (kb 74.000 Ft)! A promóciós ajándékot azok kapják meg, akik mostantól számítva február 14-ig vásárolják meg a tavalyi modellt. Természetesen vonatkozik ez a sima, az EDGE és az Active verziókra egyaránt.

Akik a Samsung.com-ról rendelik meg, észrevehetik, hogy a rendszer automatikusan hozzáadja a meglepetést a csomaghoz, akik pedig szolgáltatónál vásároljék meg, azoknak igényelnie kell legkésőbb február 21-ig az ajándékot a készülék adatait és  vásárlását bizonyítva. Az óriásvállalat körülbelül 75.000 darab promóciós memóriakártyával számol. Egyetlenegy bökkenő van. A hírek szerint csak az Egyesült Államokban érvényes ez a marketingfogás, reméljük, hogy csipkedik magukat, és az európai készülékekhez is mellékelnek majd.

Forrás: SAMMobile

Szólj hozzá