Kiszivárgott az új iPhone dizájnja

Április van, és az Apple új telefonjáról általában ilyen tájban szoktak kiszivárogni az első tervrajzok. Szerencsére idén is minden a szokásos forgatókönyv szerint zajlik, annak ellenére, hogy az idei év az iPhone 10. születésnapjára tekintettel igencsak formabontónak ígérkezik!

Két különböző forrásból is érkeztek “tervrajzok”, amik leginkább az arányokat és a dizájnt hivatottak leleplezni. Eléggé durva látvány, hogy a duál kamera lencséi függőlegesen helyezkednek el, de ez még a kisebb furcsaság. Ami nagyon szokatlan az az, hogy az alma logó alatt van egy kerek lyuk, ami eléggé gyanús. Lehetséges, hogy az ujjlenyomat-olvasó szenzor lesz itt, ami mondjuk ki, elég nagy csalódás lenne. Annak tudatában pedig még inkább, hogy mivel időelőnyben vannak a konkurens Galaxy S8-cal szemben, lehetőségük lenne kifejleszteni a kijelzőbe épített Touch ID-t.

A kiszivárgott tervek alapján készült egy koncepciókép is, mely megmutatja elölről és hátulról is a készüléket. Látható, hogy a kijelző lekerekített sarkú és szélű lesz, hasonlóan a Galaxy S8-hoz, ami nem csoda, hiszen a Samsung lesz a jubileumi készülék megjelenítőinek a beszállítója. Ha nem tetszik, egyelőre ne kezdj el túlzottan aggódni, hiszen lehetséges, hogy ez még csak az egyik prototípust ábrázolja, tehát kezeljük a dolgot fenntartásokkal!

Forrás: iMagazin

Szólj hozzá