Megjelent a 360 fokos a Magicsee P3 kamera

Egyre népszerűbbek a 360 fokos képek és videók a neten, és ha te is szeretnél ilyen különleges felvételeket készíteni, illetve megosztani azokat az ismerőseiddel, akkor érdemes meglesned az új Magicsee P3 kamerát.

A Magicsee P3 két darab 8 megapixeles szenzort kapott 220 fokos látószögű lencsékkel, amiknek köszönhetően egyszerre belátja a teljes teret a készülék. A 360 fokos képeket egyébként 6040×3020 képpont felbontásban tudjuk elkészíteni, a videók maximális felbontása pedig 3040×1520 pixel. Ezeket persze nem úgy kell érteni, mint a normál kameráknál, hiszen a 360 fokos felvételeknek egyszerre csak egy kis részét látjuk.

A Magicsee kamerájának egyik nagy előnye, hogy szinte mindenféle készülékkel használható. Van hozzá alkalmazás Androidra, iOS-re, Windowsra és MacOS-re is, azaz mobilról vagy számítógépről is tudjuk kezelni az eszközt, ráadásul folyamatosan láthatjuk élőben a kamera képét is.

Említést érdemel még a minőségi kivitel, a cserélhető akkumulátor, illetve a 30 méterig vízálló tok, ami ajándékba jár a kamerához sok más tartozék mellett.

A Magicsee P3 nemrég jelent meg Magyarországon, itt olvashatsz róla bővebben.

Hogy tetszik a 360 fokos kamera?

Szólj hozzá