Mától VR-ban nézhetünk pornót a Pornhubon

A Pornhub az egyik legnépszerűbb ingyenes felnőtt tartalmú weboldal, amely most új kategóriával bővült. Természetesen nem én vettem észre, hanem az öcsém hívta fel rá a figyelmem. Az új csatorna neve “Virtual Reality”, azaz most már virtuális valóságban “élvezhetjük” a művészetet egy arra alkalmas VR szemüveg segítségével. 

A Virtual Reality egy nagyon izgalmas dolog, aki varázsolta már el ismerőseit akár egy papírból készült VR szemüveggel is, az tudhatja hogy az ember arcára kiülő mosoly bizony őszinte, és még a pixeles kartondoboz is lenyűgöző. Természetesen nagyon sok lehetőség rejlik a VR szemüvegek világában, ami elsősorban a szórakoztatásban hozhat nagy bevételt. Ezek közé tartozik a mozi, a zene, a játékok és a pornó “of korsz”.

pornhub-twerking-butt-virtual-reality-vr-sex-toy

Ismerve az internetes adatforgalom eloszlását, egyértelműen látszik hogy az “ősi szakma” bizony igen csak jelentős, és csak idő kérdése volt, mikor fog betörni a VR erre a piacra is. Nos, a Pornhub tavalyi látogatottsága több mint 21 milliárd volt, és úgy döntöttek az elsők között vágnak bele ebbe a bizniszbe. Az öcsém azt mondta a legtöbb videó egyelőre inkább statikus, a férfi delikvens egy helyben van és az ő szemszögéből nézhetjük a videót. Amint van egy szabad kezed érdemes tenni egy próbát, jópofa….azt mondta.

A tartalmat a  www.pornhub.com/vr címen éritek el.

forrás: Pornhub

Szólj hozzá