Önbefűzős Nike 720$-ért? Ugyan, ennél van menőbb!

A “Vissza a jövőbe” nagyon sok embert megihletett. A benne szereplő autó lassan sorozatgyártásba is kerül, olyannyira népszerű lett. Nincsen ez másképpen a filmben megjelenő önbefűzős cipővel sem. A Nike megalkotta, azonban találtunk egy ennél is menőbbet!

A pipalogós márka nagyon korrekten és ízlésesen oldotta meg a problémát. Ezáltal nem is meglepő, hogy sikertermék le a HyperAdapt modelljük, ami egy önmagát befűzni képes Sneaker. Magyarországon elég ritka, személy szerint még senkin nem láttam, feltételezem hogy azért, mert igen borsos összeget kellene otthagynunk érte. A sci-fi filmből származó ötletet kivitelező modellért ugyanis 720$-t (kb. 208.000 Ft) kérnek.

Vannak, akik nagyon szeretnének ilyen okoscipőt, azonban nincs rá pénzük. Egyikük áhítozása addig fajult, hogy megalkotta a sajátját, a fenti árhoz képes fillérekből. Hogy miből készítette? Egy snassz cipőből, és LEGO-ból. Nem, nem olvastad félre, tényleg LEGO-t írtam! A megalkotója egyébként nem más, mint egy Vimal Patel nevű dizájner.

Igaz, a lábbeli nem kifejezetten szép, de legalább nagyon menő, és ha ügyes vagy, akár magad is megcsinálhatod, akárcsak a tervező úriember. Szerintetek melyik menőbb? A Nike, vagy a “csináld magad” önbefűzős cipő?

Forrás: The Verge

Szólj hozzá