Újabb kiszivárgott képen a Galaxy S8

Vasárnap az MWC-n a Samsung is tartott bemutatót. Két terméket mutattak be, amik valóban érdekesek voltak, de minket leginkább a Galaxy S széria legújabb generációs tagja érdekelt volna. Ahogyan elhintették, már az sincsen messze, hiszen március 29-ére ígérték, hogy lerántják róla a leplet.

A gyártó részéről igen nagy a titkolózás, ami érthető. Viszont annyira keveset mondtak róla, hogy még a nevét sem árulták el. Sokakban felmerült, hogy azért nem tették, mert más nevet kaphat. Érdekes elmélet, de eddig a legbiztosabb források szerint is Galaxy S8 és S8+ lesz az új modellek neve. Az a bizonyos megbízható szivárogtató pedig nem más, mint Evan Blass, aki ijesztően magas találati aránnyal dolgozik. Most megint megosztott velünk egy képet.

Mint azt tisztán láthatjuk, a kijelző hatalmas és lekerekített, és a képarány sem a megszokott 16:9-es, hanem egy jóval hosszabb változat. Pletykák szerint a két oldal hányadosai 18,5:9 lesznek. Jól észrevehető továbbá a dátum is, mely megerősítheti az ígért dátumot, március 29-ét. Valószínű, hogy a források akármennyire is próbálkoznak, a Samsung meg tud majd miket lepni a bemutatón, ahogy azt minden évben teszi. Ha további érdekes cikkeket olvasnál az új jövevényekről, itt megteheted!

Forrás: Evan Blass, PhoneArena

Szólj hozzá