Utálod a Facebook-ot? Nem? Majd most fogod!

Egyre több videó jelenik meg a Facebook-on. Ha már a platformra töltik fel az emberek, és nem a YouTube-ról osztják meg, akkor már – ahogy Mark Zuckerberg-ék gondolják – induljon is el magától. Ráadásul nehogy némán, hanem jó hangosan! Kellemes lesz, nemde? A jó hír az, hogy tehetünk ellene!

Az automatikus videóindítás funkciója egyébként már megjelent az oldalon, láthattuk már mindnyájan, hogy görgetünk az üzenőfalon, és még akkor is elindul, mikor csak átpörgettük. Sokunk ki is kapcsolta, érthető módon. Azonban a Facebook a közleményében arra hivatkozott, hogy az emberek számítanak arra, hogy hangot is halljanak a videóknál, ezért bevezetik azt, hogy az rögtön meg is szólal. Ráadásul állítólag a tesztelés során rengeteg pozitív visszajelzést kaptak az újítással kapcsolatban. Érdekes módon ezt nehezem tudom elhinni. És ti?

Azonban nincs minden veszve. Egyrészt ha a telefon le van némítva, akkor a funkció nem működik, másrészt pedig az alkalmazásbeállításoknál ki is lehet kapcsolni a remek új szolgáltatást. Egyelőre itthon még nem jelent meg az új frissítés, amiben benne van, de már csak kis idő kérdése!

Forrás: Facebook

Szólj hozzá