Xiaomi Redmi Note 4X Valentin napra

A Weibo olyan a kínaiaknak, mint nekünk a Twitter. Ezen a platformon jelentette be a Xiaomi hivatalos fiókja, hogy az új Redmi Note 4X pont Valentin napon, azaz február 14-én kerül bemutatásra. Reméljük, hogy az árazása is ilyen szeretni való lesz, mint a bemutatóra választott nap.

A hírek szerint két variáns érkezik. Az egyik Mediatek Helio X20 lapkakészletet, a másik Snapdragon 653-as processzort kap. Utóbbi valószínűleg az amerikai piacra készül. Képernyő gyanánt egy 5.5 colos FullHD megjelenítővel lesz szerelve, ami manapság átlagosnak mondható. Mint ahogyan a Xiaomitól azt megszokhattuk, különböző “felszereltséggel” érkezik a modell. RAM tekintetében 2GB-os, 3GB-os és 4GB-os készülék is lesz, belső tárhelyből pedig 32 vagy 64 GB áll majd rendelkezésre.

A kameráról egyelőre annyit tudhatunk, hogy a hátsó kamera 13MP-es lesz vélhetőleg villanóval, a szelfikamera pedig 5MP-es. Akkumulátor szempontjából sem kell szégyenkeznie az újdonságnak, hiszen egy 4100mAh-s telep látja majd el árammal a valószínűleg nem túl energiaéhes modellt. Mint az már lassacskán természetes, kapunk majd ujjlenyomat-érzékelőt is, ha minden igaz a hátlapon.

Forrás: GizChina

Szólj hozzá