2025-ben érkezik az új iPhone SE, és lekerül róla egy meghatározó dizájnelem

Az Apple jövőre számos izgalmas újdonsággal készül, köztük egy új iPhone SE modellel, frissített iPad Air táblagépekkel és erősebb Mac számítógépekkel. A büdzsé iPhone-ról lekerülhet a Home gomb. A friss értesüléseket a Bloomberg újságírója, Mark Gurman tette közzé.

Az új iPhone SE várhatóan az iPhone 14 dizájnját követi majd, így eltűnik a Home gomb, és helyette Face ID arcfelismerő technológiát kapunk. A telefon valószínűleg az Apple egyik újabb chipkészletével lesz felszerelve, ami azt jelenti, hogy akár az Apple Intelligence mesterséges intelligencia funkcióit is élvezhetjük rajta, de erre azért még véletlenül se vegyetek mérget.

Az iPad Air termékcsalád is frissülni fog két új modellel, amelyekhez továbbfejlesztett Magic Keyboard billentyűzeteket is kínálni fognak. A klaviatúrát illetően egyelőre nincsenek konkrét részletek, de valószínűleg kényelmesebb lesz majd rajta gépelni, illetve számítani lehet néhány új funkcióra is.

A Mac számítógépek terén is jelentős változásokra számíthatunk. A Mac mini, a MacBook Pro és az iMac modellek is megújulnak, és megkapják Apple M4 chipjét. Számítani lehet arra, hogy az új hardveres platform a MacBook Air, a Mac Studio és a Mac Pro modellekben is megjelenik majd.

Ez a lapkakészlet egyébként jelenleg az iPad Pro készülékekben teljesít szolgálatot, a rettenetes teljesítményt valószínűleg egyik készülék sem tudja igazán kihasználni, viszont így legalább mindkét táblagép tartós vételnek bizonyulhat. Új iPad Pro így valószínűleg nem lesz jövőre, pontosan ezért.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá