Magyar menüs okosóra válogatás!

A mobilokkal ellentétben az okosórák nagyon sokszor nem magyar menüvel érkeznek, ami kellemetlen lehet azok számára, akik nem tudnak angolul. Éppen ezért most mutatunk három olcsó, de bevált típust, amelyek magyarul is tudnak.

Extra gyors szállítás: a felsorolt okosórákató akár 1 nap alatt megkapod!

Az összes okosórát Magyarországról szállítják, 1 év hazai garancia van rájuk, és nagyon gyorsan megkapod őket.

G8 SE okosóra

A G8 SE egy igazi mindenes okosóra magyar menüvel, kellemes dizájnnal, minőségi kivitellel és enyhén ívelt kijelzővel. Funkciók terén elég sok mindent kapunk, van benne például SIM kártya foglalat, így akár egy telefont is kiválthat. Lehet az órával önállóan hívásokat indítani és fogadni, mobilhoz csatlakoztatva pedig a kihangosítás is működik rajta.

Természetesen kijelzi az értesítéseket, és vannak különböző multimédiás lehetőségek is, mint a képnéző, a diktafon vagy a zenelejátszó. A G8 SE okosóra most akcióban 19.990 Ft-os áron vásárolható meg ingyenes, gyors szállítással és 1 év teljes körű hazai garanciával. További részletek és rendelés ezen az oldalon.

G4 Smart okosóra

A G4 Smart egy kisebb méretű okosóra kör alakú kijelzővel, ami férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. Természetesen itt is adott a magyar menü, és fontos extra a G8 SE-hez képest a cserélhető szíj, amiből kettőt is kapsz hozzá, funkciók terén pedig nagyjából ugyanazokat tudja a két modell.

Itt is van SIM kártya foglalat, vagyis használható akár telefonálásra is az óra, és ugyanúgy működik a kihangosítás is okostelefonhoz csatlakoztatva. Természetesen megjeleníti az értesítéseket, így azonnal láthatod rajta, ha például üzenetet vagy emailt kaptál, és van még sok egyéb hasznos funkció: képnéző, zenelejátszó, diktafon, ébresztő számológép, stb. Hasznos lehet még, hogy az órával vezérelheted a mobilod zenelejátszóját, valamint a kamerát is el lehet sütni távolról. Sőt, magán az okosórán is van egy apró kamera.

A G4 Smart okosóra fekete, fehér és ezüst színben is rendelhető, és különböző színű ajándék szíjak járnak hozzá, így mindenki megtalálhatja a neki tetsző verziót. Az ár pedig most akcióban mindössze 25.990 Ft ingyenes, gyors szállítással és 1 év magyarországi garanciával. További infók és vásárlás ezen az oldalon.

G4 Pro okosóra

A G4 Pro okosóra nagyon sokban hasonlít a G4 Smart-ra, ez is egy visszafogott méretű, teljesen kör alakú érintőkijelzővel ellátott készülék. Az anyaghasználat és a kivitel azonban minőségibb, ráadásul ebbe már pulzusmérő is került. Ami még fontos különbség, hogy a Pro verzió már nem csak Androidos telefonokkal, hanem iPhone-okkal is kompatibilis, ráadásul háromféle üzemmódja is van (Telefon mód, Okoskarkötő mód és Óra mód). A szilikon szíj kifejezetten kényelmes, és bármikor cserélhető.

A G4 Pro is egy SIM kártyás okosóra, így önállóan is használható hívások indítására és fogadására, azaz akár egy telefont is kivált, és természetesen van itt is kihangosítás funkció, amit okostelefonhoz csatlakoztatva érhetünk el. Jelzi a mobilod értesítéseit (Facebook, Skype, email, stb.), így azonnal láthatod, hogy mi történt, nem kell kibányásznod a telefont a zsebedből. Méri az aktivitásod, a pulzusod, ráadásul stopper funkció is van. Képes irányítani a mobilod zenelejátszóját (hangerő, számváltás, stb.), van továbbá számológép, ébresztő, telefonkönyv, hívásnapló, és néhány egyéb apróság.

G4 Pro okosóra (magyar menü)

Egy népszerű, bevált, magyar nyelvű okosóráról van szó, ami most akcióban 30.900 Ft-os áron vásárolható meg ingyenes és gyors szállítással, ajándék extra szíjjal, valamint 1 év teljes körű hazai garanciával. További részletek és rendelés ezen az oldalon.

+1. Fuse Neo okosóra

A nemrég megjelent Fuse Neo egy egész vékony, minőségi, fémházas okosóra divatos külsővel és vízálló kivitellel. A kijelzője egész nagy, jól látható napsütésben is, és többféle szíjjal is kérhető, ezek ráadásul bármikor cserélhetők. A funkciók között megtalálható a kihangosítás, az értesítések kijelzése, a zene vezérlés, a pulzusmérő, a lépésszámláló, és természetesen ez még messze nem minden.

Android és iPhone kompatibilis a Fuse Neo, magyar a menüje, viszont itt sincs SIM kártya foglalat. Az ára most akcióban 41.990 Ft helyett 34.990 Ft ajándék második szíjjal és üvegfóliával, bővebb leírás és rendelés ezen a linken.

 

Techlabor.hu

Szólj hozzá