Magyar menüs okosórák 2022

A mobilokkal ellentétben az okosórákból sokszor hiányzik a magyar menü, ami kellemetlen lehet azok számára, akik nem tudnak angolul. Éppen ezért most mutatunk néhány megfizethető árú, de bevált típust, amelyek magyarul is tudnak. (A cikket frissítettük a 2022-es árakkal és információkkal!)

Extra gyors szállítás: a felsorolt okosórákat akár 1 nap alatt megkapod!

Az összes okosórát Magyarországról szállítják, 1 év hazai garancia van rájuk, és nagyon gyorsan megkapod őket.

1. Smartic X okosóra

  • Frissítés: a Smartic X okosóra új, frissített kiadása angol nyelvű, de a hozzá tartozó mobilos app magyar, és nagyon egyszerű az óra menüje, főként ikonokból áll, könnyű kezelni.

Smartic X egy gyönyörű, prémium okosóra, ami nőknek és férfiaknak egyaránt jó választás lehet. Magyar nyelvű alkalmazással rendelkezik, vízálló az IP67-es szabvány szerint, és alkalmas hívások indítására és fogadására is egy csatlakoztatott mobilon keresztül.

 

Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, kijelzi az értesítéseket, és számos sport módot ismer. További leírás és rendelés:

  • Smartic X okosóra (magyar app, prémium óra, női/férfi) 49.990 Ft helyett 44.990 Ft

2. Smartic NEO 2 okosóra

Smartic NEO 2 egy népszerű okosóra, ami a vízálló kivitel, a vékony fémház és a teljesen magyar nyelvű menü miatt lehet érdekes. A prémium külsővel ellátott okosórát elsősorban férfiaknak ajánljuk.

Az okosórán van hangszóró és mikrofon, így alkalmas hívások indítására és fogadására, amennyiben csatlakoztatva van egy okostelefonhoz, illetve tudja a többi szokásos funkciót, mint az értesítések megjelenítése, az aktivitásmérés, a sport módok és hasonlók. További részletek és rendelés:

3. Semicor Nova GPS-es gyerek okosóra

Semicor Nova egy gyerekeknek szánt nyomkövetős okosóra, ami megmutatja a szülőknek a készülék pontos helyzetét, ráadásul telefonhívások lebonyolítására is alkalmas, ugyanis van benne SIM kártya foglalat.

A strapabíró okosórához tartozó nyomkövető alkalmazás elérhető Androidra és iPhone-okra, és magyar nyelvű, akárcsak az óra menüje. További leírás és rendelés:

4. Smartic Q7 okosóra

A Smartic Q7 egy nők és férfiak számára is ajánlott, minőségi, sportos kivitelű, magyar menüs okosóra. SIM kártyát nem fogad ez a típus, de van rajta mikrofon és hangszóró, így Bluetooth-on keresztül alkalmas telefonhívások lebonyolítására. Kompatibilis Android és iOS rendszerű készülékekkel, kijelzi az értesítéseket, méri a pulzust, vannak sport módok és egyéb hasznos funkciók.

Az okosóra fém házat kapott, nagyon jól néz ki, szép a kijelzője is, és vízálló az IP67-es minősítésnek megfelelően. Az ára jelenleg akcióban 34.990 Ft, és természetesen ehhez is jár az 1 év hazai garancia, illetve a gyors és ingyenes szállítás. Itt tudod megrendelni.

5. Fuse Pro okosóra

A Fuse Pro egy igen nagy tudású, magyar menüs, SIM kártyás okosóra, ami ráadásul GPS-vevőt is kapott, utóbbi sportolás esetén jöhet jól a megtett útvonal mentésére (futás, túra, kerékpár, stb.). Önállóan is kivált egy telefont, alkalmas hívások indítására és fogadására, megjeleníti az SMS-eket, és a mobilunk összes értesítését.

Itt is van pulzusmérő, és rengeteg további érdekes funkció, ráadásul itt is megkapjuk az IP67-es vízállóságot.

A Fuse Pro okosóra jelenleg 49.990 Ft-os áron rendelhető ezen az oldalon, és jár hozzá egy ajándék második szíj, amit te választhatsz ki, illetve egy üvegfólia is a kijelző védelmére.

 

+1. Leafit K7 okosóra

Leafit K7 nem rendelkezik ténylegesen magyar menüvel, viszont egy rettentően egyszerű, ikonokból álló kezelőfelülettel bír, így nyelvtudástól függetlenül bárki használhatja, és nem mellesleg magyar nyelvű alkalmazás tartozik hozzá. Az alap funkciókat tudja, mint az aktivitásmérés, az értesítések és hívások jelzése, de van benne pulzusmérő, különféle sport módok, sőt, még két beépített játék is.

Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, és vízálló az IP68-as tanúsítvány szerint, tehát akár úszásra is alkalmas. További leírás és rendelés:

  • Leafit K7 okosóra (könnyű, egyszerű, vízálló, női/férfi) 34.990 Ft helyett 32.990 Ft

 

Techlabor.hu

Szólj hozzá