Magyar menüs okosórák 2023

A mobilokkal ellentétben az okosórákból sokszor hiányzik a magyar menü, ami kellemetlen lehet azok számára, akik nem tudnak angolul. Éppen ezért most mutatunk néhány megfizethető árú, de bevált típust, amelyek magyarul is tudnak. (A cikket frissítettük a 2023-as árakkal és információkkal!)

Extra gyors szállítás: a felsorolt okosórákat akár 1 nap alatt megkapod!

Az összes okosórát Magyarországról szállítják, 1 év hazai garancia van rájuk, és nagyon gyorsan megkapod őket.

 

1. Semicor Focus okosóra (új modell)

Semicor Focus egy hagyományos, kerek kialakítású okosóra magyar menüvel, ami nők és férfiak számára is megfelelő lehet, mivel arany és fekete színben is elérhető, többféle szíjjal.

A szokásos alap funkciók mellett nagy előnye még, hogy van rajta hangszóró és mikrofon, így akár telefonhívásokat is lehet rajta bonyolítani kihangosítva. Természetesen úgy is használható, hogy csak jelezze a hívásokat, és illetve a különféle üzeneteket, értesítéseket is kiírja.

Itt is kapunk egy alap szintű, IP67-es vízállóságot (úszásra már nem alkalmas), illetve számos dizájnos óralap közül lehet választani. Kompatibilis Android telefonokkal és iPhone-okkal is.

 

2. ArdenWear Go okosóra (új modell)

Az ArdenWear Go egy nagyon egyszerű, vékony okosóra, amit nők és férfiak is viselhetnek. Nagy előnye a teljesen magyar menü, a hosszú, akár 7 napos üzemidő, illetve a vízálló kivitel.

Az óra az alap funkciókat tudja, jelzi az értesítéseket és a hívásokat, követi a napi aktivitást, lehet vele monitorozni az edzéseket, illetve tud pár egyéb hasznos dolgot (ébresztő, stopper, számológép, stb.).

Sokféle óralap tölthető le rá, és saját képet is be tudunk állítani háttérnek. Közvetlenül telefonálni viszont nem lehet rajta, mivel nincs rajta hangszóró és mikrofon (a jelzések rezgéssel történnek). Android és iOS kompatibilis.

 

3. Smartic X okosóra

  • Frissítés: a Smartic X okosóra új, frissített kiadása angol nyelvű, de a hozzá tartozó mobilos app magyar, és nagyon egyszerű az óra menüje, főként ikonokból áll, könnyű kezelni.

Smartic X egy gyönyörű, prémium okosóra, ami nőknek és férfiaknak egyaránt jó választás lehet. Magyar nyelvű alkalmazással rendelkezik, vízálló az IP67-es szabvány szerint, és alkalmas hívások indítására és fogadására is egy csatlakoztatott mobilon keresztül.

 

Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, kijelzi az értesítéseket, és számos sport módot ismer. További leírás és rendelés:

  • Smartic X okosóra (magyar app, prémium óra, női/férfi) 49.990 Ft helyett 44.990 Ft

4. Smartic NEO 2 okosóra

Smartic NEO 2 egy népszerű okosóra, ami a vízálló kivitel, a vékony fémház és a teljesen magyar nyelvű menü miatt lehet érdekes. A prémium külsővel ellátott okosórát elsősorban férfiaknak ajánljuk.

Az okosórán van hangszóró és mikrofon, így alkalmas hívások indítására és fogadására, amennyiben csatlakoztatva van egy okostelefonhoz, illetve tudja a többi szokásos funkciót, mint az értesítések megjelenítése, az aktivitásmérés, a sport módok és hasonlók. További részletek és rendelés:

5. Semicor Nova GPS-es gyerek okosóra

Semicor Nova egy gyerekeknek szánt nyomkövetős okosóra, ami megmutatja a szülőknek a készülék pontos helyzetét, ráadásul telefonhívások lebonyolítására is alkalmas, ugyanis van benne SIM kártya foglalat.

A strapabíró okosórához tartozó nyomkövető alkalmazás elérhető Androidra és iPhone-okra, és magyar nyelvű, akárcsak az óra menüje. További leírás és rendelés:

 

+1. Leafit K7 okosóra

Leafit K7 nem rendelkezik ténylegesen magyar menüvel, viszont egy rettentően egyszerű, ikonokból álló kezelőfelülettel bír, így nyelvtudástól függetlenül bárki használhatja, és nem mellesleg magyar nyelvű alkalmazás tartozik hozzá. Az alap funkciókat tudja, mint az aktivitásmérés, az értesítések és hívások jelzése, de van benne pulzusmérő, különféle sport módok, sőt, még két beépített játék is.

Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, és vízálló az IP68-as tanúsítvány szerint, tehát akár úszásra is alkalmas. További leírás és rendelés:

  • Leafit K7 okosóra (könnyű, egyszerű, vízálló, női/férfi) 34.990 Ft helyett 32.990 Ft

 

Techlabor.hu

Szólj hozzá