Magyar menüs okosóra válogatás 2021

A mobilokkal ellentétben az okosórákból sokszor hiányzik a magyar menü, ami kellemetlen lehet azok számára, akik nem tudnak angolul. Éppen ezért most mutatunk néhány megfizethető árú, de bevált típust, amelyek magyarul is tudnak. (A cikket frissítettük a 2021-es árakkal és információkkal!)

Extra gyors szállítás: a felsorolt okosórákató akár 1 nap alatt megkapod!

Az összes okosórát Magyarországról szállítják, 1 év hazai garancia van rájuk, és nagyon gyorsan megkapod őket.

1. G4 Smart okosóra

A G4 Smart egy kisebb méretű okosóra kör alakú kijelzővel, ami férfiaknak és nőknek egyaránt ajánlott. Természetesen adott a magyar menü, és fontos extra a cserélhető szíj, amiből kettőt is kapsz hozzá, funkciók terén pedig rengeteg mindent kapunk.

Van SIM kártya foglalat, vagyis használható akár telefonálásra is az óra, és működik a kihangosítás is okostelefonhoz csatlakoztatva. Természetesen megjeleníti az értesítéseket, így azonnal láthatod rajta, ha például üzenetet vagy emailt kaptál, és van még sok egyéb hasznos funkció: képnéző, zenelejátszó, diktafon, ébresztő számológép, stb. Hasznos lehet még, hogy az órával vezérelheted a mobilod zenelejátszóját, valamint a kamerát is el lehet sütni távolról. Sőt, magán az okosórán is van egy apró kamera.

A G4 Smart okosóra fekete, fehér és ezüst színben is rendelhető, és különböző színű ajándék szíjak járnak hozzá, így mindenki megtalálhatja a neki tetsző verziót. Az ár pedig most akcióban mindössze 27.990 Ft ingyenes, gyors szállítással és 1 év magyarországi garanciával. További infók és vásárlás ezen az oldalon.

2. G4 Pro okosóra

A G4 Pro okosóra nagyon sokban hasonlít a G4 Smart-ra, ez is egy visszafogott méretű, teljesen kör alakú érintőkijelzővel ellátott készülék. Az anyaghasználat és a kivitel azonban minőségibb, ráadásul ebbe már pulzusmérő is került. Ami még fontos különbség, hogy a Pro verzió már nem csak Androidos telefonokkal, hanem iPhone-okkal is kompatibilis, ráadásul háromféle üzemmódja is van (Telefon mód, Okoskarkötő mód és Óra mód). A szilikon szíj kifejezetten kényelmes, és bármikor cserélhető.

A G4 Pro is egy SIM kártyás okosóra, így önállóan is használható hívások indítására és fogadására, azaz akár egy telefont is kivált, és természetesen van itt is kihangosítás funkció, amit okostelefonhoz csatlakoztatva érhetünk el. Jelzi a mobilod értesítéseit (Facebook, Skype, email, stb.), így azonnal láthatod, hogy mi történt, nem kell kibányásznod a telefont a zsebedből. Méri az aktivitásod, a pulzusod, ráadásul stopper funkció is van. Képes irányítani a mobilod zenelejátszóját (hangerő, számváltás, stb.), van továbbá számológép, ébresztő, telefonkönyv, hívásnapló, és néhány egyéb apróság.

G4 Pro okosóra (magyar menü)

Egy népszerű, bevált, magyar nyelvű okosóráról van szó, ami most 34.900 Ft-os áron vásárolható meg ingyenes és gyors szállítással, ajándék extra szíjjal, valamint 1 év teljes körű hazai garanciával. További részletek és rendelés ezen az oldalon.

3. Smartic Q7 okosóra

A Smartic Q7 egy nők és férfiak számára is ajánlott, minőségi, sportos kivitelű, magyar menüs okosóra. SIM kártyát nem fogad ez a típus, de van rajta mikrofon és hangszóró, így Bluetooth-on keresztül alkalmas telefonhívások lebonyolítására. Kompatibilis Android és iOS rendszerű készülékekkel, kijelzi az értesítéseket, méri a pulzust, vannak sport módok és egyéb hasznos funkciók.

Az okosóra fém házat kapott, nagyon jól néz ki, szép a kijelzője is, és vízálló az IP67-es minősítésnek megfelelően. Az ára jelenleg akcióban 34.990 Ft, és természetesen ehhez is jár az 1 év hazai garancia, illetve a gyors és ingyenes szállítás. Itt tudod megrendelni.

4. Fuse Pro okosóra

A Fuse Pro egy igen nagy tudású, magyar menüs, SIM kártyás okosóra, ami ráadásul GPS-vevőt is kapott, utóbbi sportolás esetén jöhet jól a megtett útvonal mentésére (futás, túra, kerékpár, stb.). Önállóan is kivált egy telefont, alkalmas hívások indítására és fogadására, megjeleníti az SMS-eket, és a mobilunk összes értesítését.

Itt is van pulzusmérő, és rengeteg további érdekes funkció, ráadásul itt is megkapjuk az IP67-es vízállóságot.

A Fuse Pro menüje is magyar

A Fuse Pro okosóra jelenleg 39.990 Ft-os áron rendelhető ezen az oldalon, és jár hozzá egy ajándék második szíj, amit te választhatsz ki, illetve egy üvegfólia is a kijelző védelmére.

+1. Smartic Ria okosóra

A Smartic Ria nem rendelkezik ténylegesen magyar menüvel, viszont egy rettentően egyszerű, rajzos ikonokból álló kezelőfelülettel bír, így nyelvtudástól függetlenül bárki használhatja. Nincs SIM foglalat és kihangosítási lehetőség sem, viszont gyönyörű, ultravékony házzal ellátott, elsősorban nőknek szánt okosóráról van szó, ami rettentően minőségi kivitelű, és sok előnnyel rendelkezik.

A készülék meglehetősen kompakt méretű, a kijelzője szép, számos óralap elérhető rá (egyedieket is készíthetünk saját fotóból), és tudja a szükséges alap funkciókat: mutatja az időt és a dátumot, jelzi az értesítéseket, méri a pulzust és a napi aktivitást, vannak edzésmódok, vezérli a telefonod kameráját és zenelejátszóját, stb. Az IP67-es vízállóság itt is adott, és az üzemidő is korrekt, nagyjából 5 naponta kell csak tölteni.

A Smartic Ria egy prémium, divatos kiegészítő és egy okosóra egyben, az ára most 39.990 Ft, és természetesen erre is jár a teljes körű 1 év hazai garancia. A kiszállítás gyors és ingyenes, és 30 napon belül visszavásárolják, ha nem lennél megelégedve vele. További részletek és rendelés ezen az oldalon.

 

 

Techlabor.hu

Szólj hozzá