TOP 5 okosóra iPhone-hoz (2022-ben)

A legtöbb okosóra sajnos nem kompatibilis az iPhone készülékekkel az iOS korlátozásai miatt, szerencsére így is akad jó pár okos kütyü, amik gond nélkül működnek szeretett almás mobilunkkal. Ezekből mutatunk most néhányat.

  • A cikket frissítettük a 2022-es információkkal és típusokkal! (Utolsó frissítés: 2022. december 1.)

Mivel nem mindenki akarja egy iPhone árát okosórára költeni, ezért több árkategóriában is megnézzük a legjobb ajánlatokat. A legolcsóbbal fogjuk kezdeni, és úgy haladunk majd a drágább iOS-kompatibilis okosórák felé.

 

Leafit K7 okosóra (magyar alkalmazás, nőknek ajánlott)

Leafit K7 egy egyszerű, könnyű okosóra, ami nőknek és férfiaknak is jó választás lehet. A menüje könnyen kezelhető, és magyar nyelvű alkalmazás tartozik hozzá. Az alap funkciókat tudja, mint az aktivitásmérés, az értesítések és hívások jelzése, de van benne pulzusmérő, különféle sport módok, sőt, még két beépített játék is.

Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, és vízálló az IP68-as tanúsítvány szerint, tehát akár úszásra is alkalmas. További leírás és rendelés:

  • Leafit K7 okosóra (könnyű, egyszerű, vízálló, női/férfi) 34.990 Ft helyett 32.990 Ft

Smartic X okosóra (női/férfi, magyar app)

A Smartic X egy gyönyörű, prémium okosóra, ami nőknek és férfiaknak egyaránt jó választás lehet. Magyar nyelvű mobilos alkalmazás tartozik hozzá, vízálló az IP67-es szabvány szerint, és alkalmas hívások indítására és fogadására is egy csatlakoztatott mobilon keresztül.

Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, kijelzi az értesítéseket, és számos sport módot ismer. Az ára most 44.990 Ft bevezető akcióban.

Semicor Max okosóra (magyar app)

A Semicor Max egy igazi prémium, férfias okosóra masszív kivitellel és magyar nyelvű mobilos alkalmazással. Van rajta hangszóró és mikrofon, így akár hívások lebonyolítására is alkalmas egy csatlakoztatott mobilon keresztül, illetve természetesen jelzi az SMS-eket, illetve mindenféle egyéb értesítést.

A Semicor Max mérsékelten vízálló, kérhető fém- és bőrszíjjal, ezüst és fekete színben, rengetegféle előre telepített óralappal érkezik, ráadásul újakat is lehet letölteni rá. Jó hír, hogy működik Android telefonokkal és iPhone-okkal is. Jelenleg 44.99 Ft-os áron rendelhető ez a remek okosóra.

Smartic Ria okosóra (ultravékony, női, vízálló)

Ez már egy igazi női okosóra ultravékony, prémium kivitellel és természetesen iOS kompatibilis rendszerrel. A magyar nyelv hiányát észre sem fogod venni, mert egy nagyon egyszerű, ikonos menüje van, így könnyen kezelhető bárki számára. Hívások lebonyolítására nem alkalmas, de azért jelez, ha csörög a telefonod, és az üzeneteket, értesítéseket is kiírja. Természetesen számolja a lépéseket, méri a pulzust, és vannak benne sport módok is, illetve egyéb funkciók.

A Smartic Ria okosóra kis méretű, de egy nagyon szép, teljesen kerek kijelzője van, amin sokféle óralap beállítható, újakat is lehet letölteni, sőt, saját fotót is beállíthatsz. Természetesen adott a vízállóság, és az üzemidő is korrekt. További információk és vásárlási lehetőség ezen a linken.

Smartic NEO 2 okosóra (magyar menüs)

Smartic NEO 2 egy népszerű okosóra, ami a vízálló kivitel, a vékony fémház és a teljesen magyar nyelvű menü miatt lehet érdekes. A prémium külsővel ellátott okosórát elsősorban férfiaknak ajánljuk.

Az okosórán van hangszóró és mikrofon, így alkalmas hívások indítására és fogadására, amennyiben csatlakoztatva van egy okostelefonhoz, illetve tudja a többi szokásos funkciót, mint az értesítések megjelenítése, az aktivitásmérés, a sport módok és hasonlók. További részletek és rendelés:

+1. Apple Watch órák

Természetesen az Apple Watch sem maradhat ki a felsorolásból, ami ugyebár az almás cég saját tervezésű készüléke, és kifejezetten iPhone-okhoz szánták.

apple-watch

Az Apple okosórája rengeteg mindenre használható, kijelzi az üzeneteinket, aktivitásmérő, és természetesen ezen is van pulzusmérő. Valószínűleg ez az egyik legjobb kiegészítő, ami iPhone-okhoz kapható, az ára viszont elég borsos. Az Apple Watch már a sokadik generációnál jár, és hivatalos forgalmazásban általában jócskán 100.000 Ft fölötti összeget kérnek érte.

Neked melyik óra tetszik a legjobban a felsorolásból?

Szólj hozzá