TOP 5 okosóra iPhone-hoz (2022-ben)

A legtöbb okosóra sajnos nem kompatibilis az iPhone készülékekkel az iOS korlátozásai miatt, szerencsére így is akad jó pár okos kütyü, amik gond nélkül működnek szeretett almás mobilunkkal. Ezekből mutatunk most néhányat.

  • A cikket frissítettük a 2022-es információkkal és típusokkal! (Utolsó frissítés: 2022. december 1.)

Mivel nem mindenki akarja egy iPhone árát okosórára költeni, ezért több árkategóriában is megnézzük a legjobb ajánlatokat. A legolcsóbbal fogjuk kezdeni, és úgy haladunk majd a drágább iOS-kompatibilis okosórák felé.

 

Leafit K7 okosóra (magyar alkalmazás, nőknek is ajánlott)

Leafit K7 egy egyszerű, könnyű okosóra, ami nőknek és férfiaknak is jó választás lehet. A menüje könnyen kezelhető, és magyar nyelvű alkalmazás tartozik hozzá. Az alap funkciókat tudja, mint az aktivitásmérés, az értesítések és hívások jelzése, de van benne pulzusmérő, különféle sport módok, sőt, még két beépített játék is.

Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, és vízálló az IP68-as tanúsítvány szerint, tehát akár úszásra is alkalmas. További leírás és rendelés:

  • Leafit K7 okosóra (könnyű, egyszerű, vízálló, női/férfi) 34.990 Ft helyett 32.990 Ft

Smartic X okosóra (női/férfi, magyar menüs)

A Smartic X egy gyönyörű, prémium okosóra, ami nőknek és férfiaknak egyaránt jó választás lehet. Magyar menüvel rendelkezik, vízálló az IP67-es szabvány szerint, és alkalmas hívások indítására és fogadására is egy csatlakoztatott mobilon keresztül.

Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, kijelzi az értesítéseket, és számos sport módot ismer. Az ára most 44.990 Ft bevezető akcióban.

Semicor Max okosóra (magyar menüs)

A Semicor Max egy igazi prémium, férfias okosóra masszív kivitellel és magyar nyelvű menüvel, illetve a telefonos alkalmazása is magyar. Van rajta hangszóró és mikrofon, így akár hívások lebonyolítására is alkalmas egy csatlakoztatott mobilon keresztül, illetve természetesen jelzi az SMS-eket, illetve mindenféle egyéb értesítést.

A Semicor Max mérsékelten vízálló, kérhető fém- és bőrszíjjal, ezüst és fekete színben, rengetegféle előre telepített óralappal érkezik, ráadásul újakat is lehet letölteni rá. Jó hír, hogy működik Android telefonokkal és iPhone-okkal is. Jelenleg 44.99 Ft-os áron rendelhető ez a remek okosóra.

Smartic Ria okosóra (ultravékony, női, vízálló)

Ez már egy igazi női okosóra ultravékony, prémium kivitellel és természetesen iOS kompatibilis rendszerrel. A magyar nyelv hiányát észre sem fogod venni, mert egy nagyon egyszerű, ikonos menüje van, így könnyen kezelhető bárki számára. Hívások lebonyolítására nem alkalmas, de azért jelez, ha csörög a telefonod, és az üzeneteket, értesítéseket is kiírja. Természetesen számolja a lépéseket, méri a pulzust, és vannak benne sport módok is, illetve egyéb funkciók.

A Smartic Ria okosóra kis méretű, de egy nagyon szép, teljesen kerek kijelzője van, amin sokféle óralap beállítható, újakat is lehet letölteni, sőt, saját fotót is beállíthatsz. Természetesen adott a vízállóság, és az üzemidő is korrekt. További információk és vásárlási lehetőség ezen a linken.

Fuse Pro okosóra (magyar menüs, SIM kártyás, GPS-es, vízálló)

A Fuse Pro egy igazi, nagy tudású, mindenes okosóra. Van benne SIM kártya foglalat, így önállóan is alkalmas telefonhívások bonyolítására, és van benne GPS-vevő, ami sportolásnál jöhet majd jól, futás, túrázás vagy kerékpározás közben menti a megtett útvonalat, és a távolság kijelzése is pontosabb a szokásosnál.

Használható iPhone-okkal, Android készülékekkel, vagy akár teljesen önállóan is. Teljesen magyar a menüje, és telefonhoz csatlakoztatva tudja a szokásos funkciókat is (kihangosítás, értesítések mutatása, zene vezérlés, kamera vezérlés, stb.). Van továbbá digitális iránytű, baroméret, pulzusmérő és más remek funkciók. Az ára most 49.990 Ft és ingyenesen szállítják, jár rá az 1 év hazai garancia, illetve egy ajándék prémium szíjat is választhatsz hozzá a gyárin felül. A hivatalos forgalmazónál tudod megrendelni ezen az oldalon.

+1. Apple Watch órák

Természetesen az Apple Watch sem maradhat ki a felsorolásból, ami ugyebár az almás cég saját tervezésű készüléke, és kifejezetten iPhone-okhoz szánták.

apple-watch

Az Apple okosórája rengeteg mindenre használható, kijelzi az üzeneteinket, aktivitásmérő, és természetesen ezen is van pulzusmérő. Valószínűleg ez az egyik legjobb kiegészítő, ami iPhone-okhoz kapható, az ára viszont elég borsos. Az Apple Watch már a sokadik generációnál jár, és hivatalos forgalmazásban általában jócskán 100.000 Ft fölötti összeget kérnek érte.

Neked melyik óra tetszik a legjobban a felsorolásból?

Szólj hozzá