TOP 5 okosóra iPhone-hoz

A legtöbb okosóra sajnos nem kompatibilis az iPhone készülékekkel az iOS korlátozásai miatt, szerencsére így is akad jó pár okos kütyü, amik gond nélkül működnek szeretett almás mobilunkkal. Ezekből mutatunk most néhányat.

  • A cikket frissítettük a 2020-as információkkal és típusokkal! (Utolsó frissítés: 2020. október 25.)

Mivel nem mindenki akarja egy iPhone árát okosórára költeni, ezért több árkategóriában is megnézzük a legjobb ajánlatokat. A legolcsóbbal fogjuk kezdeni, és úgy haladunk majd a drágább iOS-kompatibilis okosórák felé.

Fuse Atmos okosóra (vízálló)

A Fuse Atmos csak nemrég jelent meg, de máris igen népszerű lett a dizájnos, karbonmintás háza, a vízálló kivitele és a kedvező ára miatt. Nagyjából az alap funkciókat tudja, jelzi az értesítéseket, van néhány sportmód és hasonlók, az üzemideje viszont egész hosszú, 1-2 hetet is kibír egy töltéssel. Hasznos lehet továbbá, hogy oldalt felszerelték egy erős LED fénnyel, így zseblámpaként is használható az óra szükség esetén.

Mikrofon és hangszóró nincs benne, így kihangosításra nem alkalmas, de erre nem is mindenkinek van szüksége. Az ára most akcióban 29.990 Ft helyett 26.990 Ft két darab szilikon szíjjal, és akár kérhetsz hozzá egy harmadik, prémium szíjat is. További részletek és rendelés ezen a linken.

Q3 okosóra

A Q3 okosóra használható kihangosítóként iPhone készülékekhez, és megjeleníti a telefon értesítéseit (Facebook, Viber, email, stb.), így nem kell állandóan elővenni a mobilt a zsebünkből, az órán azonnal látjuk mi történt.

A készülék egyik nagy előnye a gyönyörű, teljes kör alakú IPS kijelző, ami napfényben is megfelelően látszik. Emellett érdemes még megemlíteni, hogy többféle óradizájn közül választhatunk, és magától feléled a kijelző, ha felemeljük a karunkat.

A Q3 okosóra egy egész vékony fémházat kapott, és többféle változatban is elérhető. Választhatjuk fém és szilikon szíjjal, ráadásul a szíj akár cserélhető is.

Vannak az órán fitnesz funkciók, illetve pulzusmérő, és ha a mobilunkon hallgatunk zenét, akkor az órán is tudunk számot váltani.

A Q3 okosóra most akcióban 29.990 Ft helyett 24.990 Ft-ért vásárolható meg, 1 év magyar garancia és ingyenes szállítás jár hozzá. További részletek ezen az oldalon.

Q3 Sport okosóra (vízálló)

A Q3 Sport okosóra tudása nagyjából megegyezik a sima Q3-mal, de ez egy sportosabb, vízálló kivitelű óra. Egy kényelmes szilikon szíjat kapunk hozzá, ami itt is cserélhető, a kijelző pedig valamivel nagyobb méretű, és szintén IPS panelt használ, azaz a látványra és a minőségre nem lehet panaszunk.

Ez az eszköz is nagyon jó áron kapható, 29.990 Ft helyett most 23.990 Ft-ba kerül ajándék extra szíjjal, ingyenes szállítással és 1 év hazai garanciával. További részletek és vásárlás ezen a linken.

G4 Pro okosóra (magyar menü, SIM kártyás)

A G4 Pro okosóra sokban hasonlít a sima Q3-ra, itt is egy teljes kör alakú IPS kijelzőt kapunk, de van benne SIM kártya foglalat, azaz akár önállóan is használható telefon helyett.

Ez is megjeleníti az értesítéseket, azaz nem kell minden jelzésnél előbányászni a mobilt a zsebünkből. Tudja a kihangosítást is, és szintén lehet vele zenét léptetni az iPhone-on. Itt is cserélhető a szíj, és a kezünk felemelésére automatikusan felvillan az óra.

A G4 Pro okosórát magyar nyelvű menüvel most 34.990 Ft-ért tudod megrendelni magyarországi garanciával és ingyenes szállítással. További részletek és vásárlás ezen az oldalon.

Fuse Neo okosóra (magyar menü, vízálló)

A Fuse Neo egy vékony, fémházas, minőségi okosóra divatos megjelenéssel és vízálló kivitellel. Nagy előnye a teljesen magyar nyelvű menü, és hogy többféle változatban is elérhető, ráadásul mindegyikhez jár egy választható második szíj.

Bár a Fuse Neo nem SIM kártyás, de sok hasznos dolgot tud, kijelzi az értesítéseket, vezérli a mobil zenelejátszóját és kameráját, alkalmas kihangosításra, van benne pulzusmérő, és számos egyéb funkció. Ez egy egészen friss típus, csak mostanában jelet meg, az ára pedig most akcióban 41.990 Ft helyett 37.990 Ft. További részletek és vásárlás ezen az oldalon.

  • Frissítés: megjelent a 2020-as Fuse Neo Lite okosóra is, ami szinte mindent tud, amit az alap verzió, de angol menüs, és az ára csak 29.990 Ft. Egy gyönyörű, minőségi fémházas óra ez is, és természetesen működik iPhone-okkal! Érdemes megnézni, további részletek és képek ezen az oldalon.

Fuse Sport okosóra (vízálló, GPS-es)

Fuse Sport egy kifejezetten fitnesz célokra megalkotott óra, számos mozgásformát képes monitorozni, fejlett pulzusmérővel szerelték fel, és GPS is van benne, így el tudja menteni a megtett útvonalat. Nagy előnye a kompakt, vékony kivitel, és a vízállóság révén úszásra is alkalmas.

Persze nem csak sportolóknak ajánlott, számos egyéb funkciója van, jelzi az értesítéseket és a hívásokat, figyeli az alvást, stb. Az ára most 47.990 Ft helyett 41.990 Ft akcióban. További részletek és vásárlás ezen az oldalon.

+1. Apple Watch órák

Természetesen az Apple Watch sem maradhat ki a felsorolásból, ami ugyebár az almás cég saját tervezésű készüléke, és kifejezetten iPhone-okhoz szánták.

apple-watch

Az Apple okosórája rengeteg mindenre használható, kijelzi az üzeneteinket, aktivitásmérő, és természetesen ezen is van pulzusmérő. Valószínűleg ez az egyik legjobb kiegészítő, ami iPhone-okhoz kapható, az ára viszont elég borsos. Az Apple Watch már a hatodik generációnál jár, és a készülék hivatalos magyarországi kezdőára 159.990 Ft.

Neked melyik óra tetszik a legjobban a felsorolásból?

Szólj hozzá