TOP 5 okosóra iPhone-hoz

A legtöbb okosóra sajnos nem kompatibilis az iPhone készülékekkel az iOS korlátozásai miatt, szerencsére így is akad jó pár okos kütyü, amik gond nélkül működnek szeretett almás mobilunkkal. Ezekből mutatunk most néhányat.

A cikkünk folyamatosan frissül! Utolsó frissítés: 2018. április 16.

Mivel nem mindenki akarja egy iPhone árát okosórára költeni, ezért több árkategóriában is megnézzük a legjobb ajánlatokat. A legolcsóbbal fogjuk kezdeni, és úgy haladunk majd a drágább iOS-kompatibilis okosórák felé.

Q3 okosóra

A Q3 okosóra használható kihangosítóként iPhone készülékekhez, és megjeleníti a telefon értesítéseit (Facebook, Viber, email, stb.), így nem kell állandóan elővenni a mobilt a zsebünkből, az órán azonnal látjuk mi történt.

A készülék egyik nagy előnye a gyönyörű, teljes kör alakú IPS kijelző, ami napfényben is megfelelően látszik. Emellett érdemes még megemlíteni, hogy többféle óradizájn közül választhatunk, és magától feléled a kijelző, ha felemeljük a karunkat.

A Q3 okosóra egy egész vékony fémházat kapott, és többféle változatban is elérhető. Választhatjuk fém és szilikon szíjjal, ráadásul a szíj akár cserélhető is.

Vannak az órán fitnesz funkciók, illetve pulzusmérő, és ha a mobilunkon hallgatunk zenét, akkor az órán is tudunk számot váltani.

A Q3 okosóra most akcióban 25.990 Ft-ért vásárolható meg, 1 év magyar garancia és ingyenes szállítás jár hozzá. További részletek ezen az oldalon.

Q3 Sport okosóra

A Q3 Sport okosóra tudása nagyjából megegyezik a sima Q3-mal, de ez egy sportosabb, vízálló kivitelű óra. Egy kényelmes szilikon szíjat kapunk hozzá, ami itt is cserélhető, a kijelző pedig valamivel nagyobb méretű, és szintén IPS panelt használ, azaz a látványra és a minőségre nem lehet panaszunk.

Ez az eszköz is nagyon jó áron kapható, most mindössze 27.990 Ft-ba kerül ajándék extra szíjjal, ingyenes szállítással és 1 év hazai garanciával. További részletek és vásárlás ezen a linken.

G4 Pro okosóra

A G4 Pro okosóra sokban hasonlít a sima Q3-ra, itt is egy teljes kör alakú IPS kijelzőt kapunk, de van benne SIM kártya foglalat, azaz akár önállóan is használható telefon helyett.

Ez is megjeleníti az értesítéseket, azaz nem kell minden jelzésnél előbányászni a mobilt a zsebünkből. Tudja a kihangosítást is, és szintén lehet vele zenét léptetni az iPhone-on. Itt is cserélhető a szíj, és a kezünk felemelésére automatikusan felvillan az óra.

A G4 Pro okosórát magyar nyelvű menüvel most 31.990 Ft-ért tudod megrendelni magyarországi garanciával és ingyenes szállítással. További részletek és vásárlás ezen az oldalon.

SMA Watch 2 okosóra

Az SMA Watch 2 nem olyan rég jelent meg Magyarországon, de hatalmas sikernek ígérkezik. Az óra egy speciális, állandóan aktív kijelzővel bír (folyamatosan mutatja az időt), és ennek ellenére elképesztő üzemideje van, elég 3 hetente tölteni!

A készülék kijelzi az értesítéseket (email, Facebook, Messenger, Viber, stb), és jelez a hívásoknál, SMS-eknél is, hogy ne maradjunk le semmiről. Emellett nagy hangsúlyt kaptak még a fitnesz funkciók, van lépésszámláló, pulzusmérő és alvásfigyelő is, ráadásul minden begyűjtött adatot visszanézhetünk a mobilos alkalmazásból.

Az Android és iOS kompatibilis SMA Watch 2 könnyű, kényelmes, sportos, és nem tesz kárt benne egy kis ráfröccsenő víz. Az ára most akcióban 39.990 Ft magyarországi garanciával és ingyenes szállítással. Ezen az oldalon tudod megrendelni.

Ticwatch S és E

A Ticwatch új, prémium órái már a Google által fejlesztett Android Wear 2.0 rendszert futtatják, ami nem csak Androidos mobilokkal, hanem iPhone-okkal is kompatibilis, igaz, csak részlegesen.

Gyönyörű, díjnyertes dizájn, minőségi kivitel, 1.4 colos Always-On AMOLED kijelző és IP67-es vízállóság jellemzi mindkét típust. Kijelzik az értesítéseket, alkalmasak sportolásra, van bennük GPS, és IP67-es vízállóságot is kapunk.

A Google Play Áruház révén pedig különféle extra alkalmazásokat és egyszerűbb játékokat is telepíthetünk az órákra.

A Ticwatch S egy sportosabb, dizájnosabb kivitelt kapott, míg a Ticwatch E visszafogottabb, elegánsabb megjelenéssel bír, de tudásra egyébként nagyjából megegyeznek. Az áruk jelenleg 66, illetve 56 ezer Ft ingyenes szállítással, ami nagyon olcsó a tudásukhoz képest.

További infók és vásárlás:

+1. Apple Watch órák

Természetesen az Apple Watch sem maradhat ki a felsorolásból, ami ugyebár az almás cég saját tervezésű készüléke, és kifejezetten iPhone-okhoz szánták.

apple-watch

Az Apple okosórája rengeteg mindenre használható, kijelzi az üzeneteinket, aktivitásmérő, és természetesen ezen is van pulzusmérő. Valószínűleg ez az egyik legjobb kiegészítő, ami iPhone-okhoz kapható, az ára viszont elég borsos. Az első generációs Apple Watch 100.000 Ft környékén kapható, a nemrég bemutatott újabb modellért pedig ennél is jóval többet kell kifizetnünk.

Neked melyik óra tetszik a legjobban a felsorolásból?

Szólj hozzá