TOP 5 okosóra iPhone-hoz (2021-ben)

A legtöbb okosóra sajnos nem kompatibilis az iPhone készülékekkel az iOS korlátozásai miatt, szerencsére így is akad jó pár okos kütyü, amik gond nélkül működnek szeretett almás mobilunkkal. Ezekből mutatunk most néhányat.

  • A cikket frissítettük a 2021-es információkkal és típusokkal! (Utolsó frissítés: 2021. október 1.)

Mivel nem mindenki akarja egy iPhone árát okosórára költeni, ezért több árkategóriában is megnézzük a legjobb ajánlatokat. A legolcsóbbal fogjuk kezdeni, és úgy haladunk majd a drágább iOS-kompatibilis okosórák felé.

Q4 Fit okosóra (vízálló, kis méret)

Ez egy egyszerű, könnyű okosóra nőknek és férfiaknak, ami az alap funkciókat tudja, jelzi például az értesítéseket és a hívásokat, követi a napi mozgást, stb. Előnye a vízállóság, a cserélhető szíj, a kompakt méret, valamint a kedvező ár.

A Q4 Fit okosóra most akcióban 27.990 Ft-os áron rendelhető gyors szállítással és 1 év teljes körű hazai garanciával ezen a linken.

Q4 Max okosóra (vízálló, nagy kijelző)

A Q4 Max mér egy teljesen másik stílust képvisel, és bár meglehetősen vékony az óra, egy méretes, 1,78 colos kijelzője van, ami nem mellesleg gyönyörű színeket és nagy felbontást kínál. Funkciók terén itt is hasonló a kínálat, jelez az óra hívásoknál és értesítéseknél, méri a napi aktivitást és a pulzust, vannak különféle sport módok, és egyéb hasznos dolgok, amik egy ilyen készüléktől elvárhatók.

Az órát IP68-as vízállóság, minőségi kivitel, és akár 7 napos üzemidő jellemzi, ráadásul rengetegféle óralap állítható be rajta. Az ára most 36.990 Ft helyett csak 29.990 Ft, és egy munkanap alatt kiszállítják, illetve jár rá az 1 éves magyarországi garancia. További részletek és rendelés ezen az oldalon.

G4 Pro okosóra (magyar menüs, SIM kártyás)

A G4 Pro okosóra egy szép, teljesen kerek IPS érintőkijelzővel bír, a legnagyobb erénye azonban nem ez, hanem a SIM kártya foglalat, amelynek köszönhetően önállóan is használható hívások indítására és fogadására, vagyis kvázi ki tud váltani egy telefont. Emellett ki kell még emelni a magyar nyelvű menüt, illetve azt, hogy nők és férfiak egyaránt választhatják, sőt, sokan gyerekek számára vásárolják.

Ez is megjeleníti az értesítéseket, azaz nem kell minden jelzésnél előbányászni a mobilt a zsebünkből. Tudja a kihangosítást is, és lehet vele zenét léptetni az iPhone-on. Itt is cserélhető a szíj, és a kezünk felemelésére automatikusan felvillan az óra (ez a többire is igaz a listából).

A G4 Pro okosórát magyar nyelvű menüvel most 34.990 Ft-ért tudod megrendelni magyarországi garanciával és ingyenes szállítással. További részletek és vásárlás ezen az oldalon.

Smartic DT okosóra (vízálló)

Ez egy nagy tudású, prémium kivitelű, elegáns óra leginkább férfiaknak. Van rajta hangszóró és mikrofon, így alkalmas hívások bonyolítására, de csak Bluetooth-on keresztül, amikor telefonhoz van csatlakoztatva. Ez történhet természetesen iPhone-okkal is, és az egyéb funkciók is működnek, mint az értesítések kijelzése, az aktivitásmérés, a pulzusmérés, a sport módok, de ez még messze nem a teljes lista.

A Smartic DT egy vízálló okosóra, sokféle óralap állítható be rajta, és egy gyönyörű, nagy felbontású, teljesen kerek kijelzője van. Az ára most 39.990 Ft helyett 31.990 Ft akcióban, magyarországi garanciával és villámgyors szállítással. Itt tudod megvásárolni.

Smartic Ria okosóra (ultravékony, női, vízálló)

Ez már egy igazi női okosóra ultravékony, prémium kivitellel és természetesen iOS kompatibilis rendszerrel. A magyar nyelv hiányát észre sem fogod venni, mert egy nagyon egyszerű, ikonos menüje van, így könnyen kezelhető bárki számára. Hívások lebonyolítására nem alkalmas, de azért jelez, ha csörög a telefonod, és az üzeneteket, értesítéseket is kiírja. Természetesen számolja a lépéseket, méri a pulzust, és vannak benne sport módok is, illetve egyéb funkciók.

A Smartic Ria okosóra kis méretű, de egy nagyon szép, teljesen kerek kijelzője van, amin sokféle óralap beállítható, újakat is lehet letölteni, sőt, saját fotót is beállíthatsz. Természetesen adott a vízállóság, és az üzemidő is korrekt. További információk és vásárlási lehetőség ezen a linken.

+1. Fuse Pro okosóra (magyar menüs, SIM kártyás, GPS-es, vízálló)

A Fuse Pro egy igazi, nagy tudású, mindenes okosóra. Van benne SIM kártya foglalat, így önállóan is alkalmas telefonhívások bonyolítására, és van benne GPS-vevő, ami sportolásnál jöhet majd jól, futás, túrázás vagy kerékpározás közben menti a megtett útvonalat, és a távolság kijelzése is pontosabb a szokásosnál.

Használható iPhone-okkal, Android készülékekkel, vagy akár teljesen önállóan is. Teljesen magyar a menüje, és telefonhoz csatlakoztatva tudja a szokásos funkciókat is (kihangosítás, értesítések mutatása, zene vezérlés, kamera vezérlés, stb.). Van továbbá digitális iránytű, baroméret, pulzusmérő és más remek funkciók. Az ára most 49.990 Ft helyett 39.990 Ft, és ingyenesen szállítják, jár rá az 1 év hazai garancia, illetve egy ajándék prémium szíjat is választhatsz hozzá a gyárin felül. A hivatalos forgalmazónál tudod megrendelni ezen az oldalon.

+2. Apple Watch órák

Természetesen az Apple Watch sem maradhat ki a felsorolásból, ami ugyebár az almás cég saját tervezésű készüléke, és kifejezetten iPhone-okhoz szánták.

apple-watch

Az Apple okosórája rengeteg mindenre használható, kijelzi az üzeneteinket, aktivitásmérő, és természetesen ezen is van pulzusmérő. Valószínűleg ez az egyik legjobb kiegészítő, ami iPhone-okhoz kapható, az ára viszont elég borsos. Az Apple Watch már a sokadik generációnál jár, és hivatalos forgalmazásban általában jócskán 100.000 Ft fölötti összeget kérnek érte.

Neked melyik óra tetszik a legjobban a felsorolásból?

Szólj hozzá