TOP 5+1 okosóra, amikre most megéri beruházni

Ha okosóra vásárlását tervezet 2023-ban, akkor nem lesz egyszerű dolgod, mivel hatalmas a kínálat, nagyon könnyű elveszni a különféle típusok között. Ebben a cikkben most mutatunk pár bevált típust, amelyek megkönnyíthetik a választást.

 

  • Minden felsorolt okosórát Magyarországról szállítják villámgyorsan, 1-2 munkanap alatt, ingyenesen. Az összes típusra 1 év teljes körű háztól házig garancia és 30 napos visszavásárlási garancia jár.

 

 

5+1 bevált okosóra 2023-ban

 

1. Leafit K7 okosóra

Leafit K7 egy egyszerű, könnyű okosóra, amit nők és férfiak is hordhatnak. A menüje nagyon egyszerű, szinte csak ikonokból áll, így könnyen kezelhető, és magyar nyelvű alkalmazás tartozik hozzá.

Az alap funkciókat tudja, mint az aktivitásmérés, az értesítések és hívások jelzése, de van benne pulzusmérő, különféle sport módok, sőt, még két beépített játék is.

Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, és vízálló az IP68-as tanúsítvány szerint, tehát akár úszásra is alkalmas. További leírás és rendelés:

  • Leafit K7 okosóra (könnyű, egyszerű, vízálló, női/férfi) 34.990 Ft helyett 32.990 Ft

 

2. Smartic NEO 2 okosóra

Smartic NEO 2 egy népszerű okosóra, ami a vízálló kivitel, a vékony fémház és a teljesen magyar nyelvű menü miatt lehet érdekes. A prémium külsővel ellátott okosórát elsősorban férfiaknak ajánljuk.

Az okosórán van hangszóró és mikrofon, így alkalmas hívások indítására és fogadására, amennyiben csatlakoztatva van egy okostelefonhoz, illetve tudja a többi szokásos funkciót, mint az értesítések megjelenítése, az aktivitásmérés, a sport módok és hasonlók. További részletek és rendelés:

 

3. Smartic X okosóra

Smartic X egy gyönyörű, prémium okosóra, ami nőknek és férfiaknak egyaránt jó választás lehet. Magyar menüvel rendelkezik, vízálló az IP67-es szabvány szerint, és alkalmas hívások indítására és fogadására is egy csatlakoztatott mobilon keresztül.

Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, kijelzi az értesítéseket, és számos sport módot ismer. Tudásra nagyon hasonlít a NEO 2-höz, de ez egy újabb típus frissebb szoftverrel és nagyobb akkuval. További leírás és rendelés:

  • Smartic X okosóra (magyar menüs, prémium óra, női/férfi) 49.990 Ft helyett 44.990 Ft

 

4. Semicor Max okosóra

Semicor Max egy nemrég megjelent férfi okosóra prémium fém házzal, IP67-es vízállósággal és teljesen magyar nyelvű menüvel. A készülék kapható ezüst és fekete színben is, választható bőr vagy fém szíjjal, illetve ajándék extra szíj is jár minden változathoz.

Az óra kompatibilis Android telefonokkal és iPhone-okkal is, alkalmas hívások kihangosítására, jelzi az üzeneteket és az értesítéseket, és természetesen van benne lépésszámláló, pulzusmérő, illetve jó néhány sport mód is. A nagyméretű, gyönyörű kijelzőn rengetegféle óralap állítható be, és újakat is lehet letölteni rá.

Nagyjából a Smartic X tudását kapjuk, de ez egy kifejezetten férfiaknak készült okosóra. További részletek és rendelés:

 

5. Semicor Nova gyerek okosóra

Semicor Nova egy gyerekeknek szánt nyomkövetős okosóra, ami megmutatja a szülőknek a készülék pontos helyzetét, ráadásul telefonhívások lebonyolítására is alkalmas, ugyanis van benne SIM kártya foglalat. Az okosóra több színben is kapható!

A strapabíró okosórához tartozó nyomkövető alkalmazás elérhető Androidra és iPhone-okra, és magyar nyelvű, akárcsak az óra menüje. További leírás és rendelés:

 

+1. Smartic Ria ultravékony női okosóra

Smartic Ria egy meglepően könnyű és vékony okosóra, kis mérete miatt leginkább nőknek ajánlott. Prémium anyaghasználat és gyönyörű kialakítás jellemzi, egy igazi divatos kiegészítő lehet. Az üzemidő kellően hosszú, és vízálló az óra.

Funkciók terén az alap dolgokat tudja, mint az értesítések, hívások jelzése, az idő és dátum mutatása, az aktivitásmérés, az ébresztő és hasonlók. Nagy előnye, hogy számos óralap állítható be, és egyénit is készíthetünk saját képből. Az ikonos menü révén pedig nyelvtudás nélkül is könnyen kezelhető. Hangszóró nincs rajta, így telefonálásra nem alkalmas ez a típus.

A tudása nagyjából a Leafit K7-tel egyezik meg, azt érdemes választani, amelyiknek jobban tetszik a kinézete, vagy árban megfelelőbb. További részletek és rendelés:

 

A felsorolt órákat bátran megvásárolhatod, mert:

  • Ingyen szállítják őket Magyarországon belül, 1-2 nap alatt
  • Külföldi nyelvtudás nélkül is használhatók, mert magyar nyelv vagy egyszerű ikonos menü van rajtuk
  • 1 év teljes körül, háztól-házig garanciát vállal a magyar forgalmazó (nem kell a postázással bajlódnod, futárt küldenek érte, ha esetleg elromolna)
  • 30 napon belül visszavásárolják az órát, ha nem vagy megelégedve
  • Élethosszig tartó ingyenes szakmai támogatás és segítség telefonon vagy emailben minden vásárlónak

 

Szólj hozzá