TOP 5+1 okosóra, amikre megéri beruházni 2024-ben

Ha okosóra vásárlását tervezet 2024-ben, akkor nem lesz egyszerű dolgod, mivel hatalmas a kínálat, nagyon könnyű elveszni a különféle típusok között. Ebben a cikkben most mutatunk pár bevált típust, amelyek megkönnyíthetik a választást.

 

  • Minden felsorolt okosórát Magyarországról szállítják villámgyorsan, 1-2 munkanap alatt, ingyenesen. Az összes típusra 1 év teljes körű háztól házig garancia és 30 napos visszavásárlási garancia jár.

 

5+1 bevált okosóra 2024-ben

  • Frissítés: A cikket újabb típusokkal frissítettük, így már több remek óra található benne!

 

1. ArdenWear Go okosóra

Az ArdenWear Go egy nagyon egyszerű, vékony okosóra, amit nők és férfiak is viselhetnek. Nagy előnye a teljesen magyar menü, a hosszú, akár 7 napos üzemidő, illetve a vízálló kivitel.

Az óra az alap funkciókat tudja, jelzi az értesítéseket és a hívásokat, követi a napi aktivitást, lehet vele monitorozni az edzéseket, illetve tud pár egyéb hasznos dolgot (ébresztő, stopper, számológép, stb.).

Sokféle óralap tölthető le rá, és saját képet is be tudunk állítani háttérnek. Közvetlenül telefonálni viszont nem lehet rajta, mivel nincs rajta hangszóró és mikrofon (a jelzések rezgéssel történnek). Android és iOS kompatibilis.

  • ArdenWear Go okosóra (magyar menüs, női és férfi kivitel) most 39.990 Ft helyett 34.990 Ft (-13%)

 

2. Semicor Focus okosóra

Semicor Focus egy hagyományos, kerek kialakítású okosóra magyar menüvel, ami nők és férfiak számára is megfelelő lehet, mivel arany és fekete színben is elérhető, többféle szíjjal. A szokásos alap funkciók mellett nagy előnye még, hogy van rajta hangszóró és mikrofon, így akár telefonhívásokat is lehet rajta bonyolítani kihangosítva. Természetesen úgy is használható, hogy csak jelezze a hívásokat, és illetve a különféle üzeneteket, értesítéseket is kiírja.

Itt is kapunk egy alap szintű, IP67-es vízállóságot (úszásra már nem alkalmas), illetve számos dizájnos óralap közül lehet választani. Kompatibilis Android telefonokkal és iPhone-okkal is.

 

3. Leafit K7 okosóra

Leafit K7 egy egyszerű, könnyű okosóra, amit nők és férfiak is hordhatnak. A menüje nagyon egyszerű, szinte csak ikonokból áll, így könnyen kezelhető, és magyar nyelvű alkalmazás tartozik hozzá.

Az alap funkciókat tudja, mint az aktivitásmérés, az értesítések és hívások jelzése, de van benne pulzusmérő, különféle sport módok, sőt, még két beépített játék is.

Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, és vízálló az IP68-as tanúsítvány szerint, tehát akár úszásra is alkalmas. További leírás és rendelés:

  • Leafit K7 okosóra (könnyű, egyszerű, vízálló, női/férfi) 34.990 Ft helyett 32.990 Ft

 

4. Smartic X okosóra

Smartic X egy gyönyörű, prémium okosóra, ami nőknek és férfiaknak egyaránt jó választás lehet. Magyar nyelvű alkalmazás tartozik hozzá, vízálló az IP67-es szabvány szerint, és alkalmas hívások indítására és fogadására is egy csatlakoztatott mobilon keresztül.

Kompatibilis Android és iOS rendszerekkel is, kijelzi az értesítéseket, és számos sport módot ismer. Tudásra nagyon hasonlít a NEO 2-höz, de ez egy újabb típus frissebb szoftverrel és nagyobb akkuval. További leírás és rendelés:

  • Smartic X okosóra (magyar app, prémium óra, női/férfi) 49.990 Ft helyett 44.990 Ft

 

5. Semicor Max okosóra

Semicor Max egy nemrég megjelent férfi okosóra prémium fém házzal, IP67-es vízállósággal és magyar nyelvű mobilos alkalmazással. A készülék kapható ezüst és fekete színben is, választható bőr vagy fém szíjjal, illetve ajándék extra szíj is jár minden változathoz.

Az óra kompatibilis Android telefonokkal és iPhone-okkal is, alkalmas hívások kihangosítására, jelzi az üzeneteket és az értesítéseket, és természetesen van benne lépésszámláló, pulzusmérő, illetve jó néhány sport mód is. A nagyméretű, gyönyörű kijelzőn rengetegféle óralap állítható be, és újakat is lehet letölteni rá.

Nagyjából a Smartic X tudását kapjuk, de ez egy kifejezetten férfiaknak készült okosóra. További részletek és rendelés:

 

+1. Semicor Nova gyerek okosóra

Semicor Nova egy gyerekeknek szánt nyomkövetős okosóra, ami megmutatja a szülőknek a készülék pontos helyzetét, ráadásul telefonhívások lebonyolítására is alkalmas, ugyanis van benne SIM kártya foglalat. Az okosóra több színben is kapható!

A strapabíró okosórához tartozó nyomkövető alkalmazás elérhető Androidra és iPhone-okra, és magyar nyelvű, akárcsak az óra menüje. További leírás és rendelés:

 

+2. Smartic Ria ultravékony női okosóra

Smartic Ria egy meglepően könnyű és vékony okosóra, kis mérete miatt leginkább nőknek ajánlott. Prémium anyaghasználat és gyönyörű kialakítás jellemzi, egy igazi divatos kiegészítő lehet. Az üzemidő kellően hosszú, és vízálló az óra.

Funkciók terén az alap dolgokat tudja, mint az értesítések, hívások jelzése, az idő és dátum mutatása, az aktivitásmérés, az ébresztő és hasonlók. Nagy előnye, hogy számos óralap állítható be, és egyénit is készíthetünk saját képből. Az ikonos menü révén pedig nyelvtudás nélkül is könnyen kezelhető. Hangszóró nincs rajta, így telefonálásra nem alkalmas ez a típus.

A tudása nagyjából a Leafit K7-tel egyezik meg, azt érdemes választani, amelyiknek jobban tetszik a kinézete, vagy árban megfelelőbb. További részletek és rendelés:

 

A felsorolt órákat bátran megvásárolhatod, mert:

  • Ingyen szállítják őket Magyarországon belül, 1-2 nap alatt
  • Külföldi nyelvtudás nélkül is használhatók, mert magyar nyelv vagy egyszerű ikonos menü van rajtuk
  • 1 év teljes körül, háztól-házig garanciát vállal a magyar forgalmazó (nem kell a postázással bajlódnod, futárt küldenek érte, ha esetleg elromolna)
  • 30 napon belül visszavásárolják az órát, ha nem vagy megelégedve
  • Élethosszig tartó ingyenes szakmai támogatás és segítség telefonon vagy emailben minden vásárlónak

 

Forrás: DroidVilág

Szólj hozzá