Megérkezett a Smartic X okosóra

Egy prémium kialakítású, magyar alkalmazással ellátott, vízálló, Bluetooth-hanghívásra is alkalmas okosóra a Smartic X. Természetesen nem ér véget ennyivel képességeinek sora, számos egészségkövetéssel kapcsolatos, illetve a mindennapi életet megkönnyítő funkcióval lett felszerelve a készülék, amely a rengeteg opció és a minőségi kivitel ellenére abszolút barátságos áron kapható.

A Smartic X okosóra egy kerek, fémből készült házzal rendelkezik, amely ellenáll az elemek ostromának, mégpedig az IP67 minősítésnek megfelelően. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a belsejében dolgozó finom elektronikát nem károsíthatja a fröccsenő víz, vagy egy kis eső, viszont ez csupán korlátozott vízállóságot jelent, vagyis az órát víz alá meríteni, úszni, búvárkodni magunkkal vinni nem ajánlott.

Az okosóra 1,36 colos IPS LCD megjelenítővel bír, a kapacitív érintőkijelző 390 x 390 képpontos felbontást biztosít, amely egészen komoly pixelsűrűséget jelent. A menü részét képezi rengeteg előre telepített óralap, de ha ezek közül egyik sem tetszene a kedves felhasználónak, bármikor tölthet le újakat. Apropó menü: az óra menüje alapvetően angol, de beállítható egy egyszerű ikonos elrendezés, így nagyon könnyen kezelhető, és magyar nyelvű mobilos alkalmazás tartozik az órához, így külföldi nyelvtudás nélkül is lehet vele boldogulni. A vezérlésére pedig az érintőkijelző mellett használható az oldalsó kereten lévő tekerhető gomb is.

A Smartic X okosóra lelke egy RTL8762DK chipset, amelynek részét képezi egy Bluetooth 5.0 modem is. Ez biztosítja a vezeték nélküli összeköttetést okostelefonokkal és táblagépekkel, amelyek futtathatnak iOS és Android rendszereket egyaránt. Az igazi varázslat akkor kezdődik, amikor létrejön a vezeték nélküli összeköttetés, mivel ezt követően a beépített mikrofonnak és hangszórónak hála képesek leszünk hívásokat fogadni és indítani, természetesen kihangosítva. Ezenfelül az óra jelezni fogja az összes fontosabb történést, amely a mobillal kapcsolatos, tehát nem fogunk lemaradni a szöveges üzenetekről és az alkalmazás-értesítésekről sem. Ráadásul a készülék irányíthatja a párosított okostelefon kameráját és zenelejátszóját is.

Az aktív életet élők valószínűleg örömmel fogják konstatálni, hogy az okosóra pulzusmérés, lépésszámlálás, véroxigénszint-mérés és alvásmonitorozás funkciókat egyaránt biztosít. A menüben akad néhány sport üzemmód is, amelyek segítségével még hatékonyabbá tehető a séta, a futás, a biciklizés, vagy akár a foci. A beépített anti-lost opció pedig jelez, ha a tulajdonos elhagyná a telefonját.

Az óra fém háza magában foglal még egy igencsak méretes, 280 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátort is. A telep egyetlen feltöltéssel megközelítőleg 3-5 napos működési időt képes biztosítani, normál, átlagos felhasználás esetén. A lemerült készüléket a szokásos módon, mágneses USB-vezetékkel tudjuk újratölteni.

A Smartic X nem csupán azért jó választás, mert kiváló jellemzőket kínál megfizethető áron, hanem mert a forgalmazó 1 év teljeskörű, háztól-házig érvényes garanciát biztosít a készülék mellé. Megrendelés esetén az okosóra kiszállítása teljesen ingyenes, és 1-2 nap alatt megérkezik.

Az újdonság az alábbi webáruházakban vásárolható meg jelenleg:

Ingyenes és gyors szállítás, 1 év teljes körű háztól-házig garancia és 30 napos visszavásárlási garancia érvényes az okosórára!

 

Forrás

Szólj hozzá