A kínaiak teljesen rákattantak a Samsung Galaxy S10 szériára

Nagyon úgy látszik, hogy a Samsung idén beletenyerelt a tutiba, de azért még ne kiabáljuk el a dolgot, ám az előjelek nagyon biztatóak, ezért joggal bízhat a sikerben a dél-koreai vállalat.

Azt előre leszögeznénk, hogy bár nem voltak rosszak a Galaxy S9 eladásai, és bármelyik másik cég boldog lenne hasonló eredményekkel, összességében bizony csalódást keltő számokat produkáltak az elődökhöz képest. 2018 első felében 19,2 millió darabot értesítettek az Galaxy S9 szériából, amely a Galaxy S8, a Galaxy S7 és a Galaxy s6 eredményeit is alulmúlta.

Ezt a romló tendenciát persze a Samsungnál sem nézték jó szemmel, ezért idén már három modell is érkezett, ráadásul szinte minden téren megújult a széria. Egyelőre még csak kínai piac eredményeiről van információ, de ezek a széria sikerességét vetítik előre.

Ice Universe osztotta meg az információt, miszerint Kínában már az előrendelés első két órájában dupla annyi Galaxy S10/S10+ készüléket jegyeztek elő, mint amennyit a Galaxy S9/S9+-ből rendeltek ugyanezen szakasz első 24 órájában.

https://twitter.com/UniverseIce/status/1101114200489750528

Erre valószínűleg még a Samsung sem számított, hiszen pillanatok alatt kifogytak a mellé ígért Galaxy Buds-ból. Aki esetleg lemaradt volna, az utóbbit ajándékba adja az előrendelt Galaxy S10/S10 mobilok mellé a gyártó. A felháborodás azonban így is elkerülték, mivel végül egy 130 dollár értékű vásárlási utalványt kaptak a fülesről lemaradt vásárlók.

Kíváncsian várjuk, hogy a világ többi részén hogyan teljesít majd az új széria, hiszen ha ott is hasonlót produkálnak, akkor bizony nagyon erős év elé nézhet a Samsung.

Forrás: PhoneArena

 

 

 

Szólj hozzá