Kiderült a Redmi hamarosan megjelenő csúcsmobiljának ára

Nem véletlen, hogy jelenleg a Xiaomi leányvállalatának mobilját várják talán a legjobban a világ minden táján, hiszen a korai hírek szerint potom áron érhető majd el, és így a Pocophone F1-hez hasonló sikerre is számíthat.

Aki esetleg nem tudná, a Redmi K20-ról van szó, amely a legmodernebb hardvert kapja, emellett pedig az egész előlapot a kijelző teszi majd ki, hála a periszkópszerű kamerának. A korai hírek szerint nagyjából 300 dollárért juthatunk majd hozzá, amiért így látatlanba is megérdemli a best buy plecsnit, ám mint kiderült, nem csak ezt mutatják be majd május 28-án.

A legfrissebb infók szerint ekkor érkezhet majd a Redmi K20 Pro is, amely egy még inkább felturbózott változat lehet. Hogy ez miben mutatkozik majd meg, az még nem teljesen ismert, hiszen az alábbi képen az árak mellett a specifikációt is feltüntették, és ez megegyezik a K20 változat eddig kiszivárgott adataival.

Így tehát a Redmi K20 Pro 6/64 GB-os változatához 2599 jüanért juthatunk majd hozzá, ami kb. 110 ezer forintnak fele meg. Ha ez igaz, akkor a Redmi K20 valóban 100 ezer forint alatt nyithat, amivel gyakorlatilag lemosná a konkurenciát, hiszen ezzel a hardverre nem igazán találunk mobilt 200-250 ezer forint alatt.

Az infók folyamatosan érkeznek, hiszen pontosan tudja a gyártó, hogy hogyan is kell hírverést generálni az érkező termékeknek. A tripla kamera, a 960 fps-es lassított felvétel, a 4.000 mAh-s akkumulátor és az egyéb nyalánkságok láttán rögtön felcsillan azok szeme, akik egy igazán top mobilra vágynak, de nem szeretnének egy kisebb vagyont kifizetni érte. Már csak néhány nap, és minden részletre fény derül.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá