Augusztus 5-én érkezik a Samsung Galaxy Note 20 széria

Véget érhetnek a találgatások, hiszen augusztus elején érkezik a legújabb Galaxy Note széria, ráadásul több másik érdekes termékkel is készül az alkalomra a dél-koreai gyártó.

A Samsung végre hivatalosan is megerősítette, hogy augusztus 5-én, helyi idő szerint 16:00-kor kerül megrendezésre a Samsung Galaxy Unpacked 2020 event. Az előző évben rendezett eseményekkel ellentétben ez egy online rendezvény lesz, amelyet természetesen streamen keresztül követhetnek majd a rajongók az alábbi címeken:

Bár a gyártó azt nem árulta el, hogy milyen készülékeket mutat majd be pontosan, ám egy rövid videoklip miatt gyakorlatilag biztosra vehető a Galaxy Note 20 széria bejelentése, hiszen a klipben egy bronz színű S-Pen olvadása után láthatjuk az esemény időpontját.

Aki esetleg nem várja a Galaxy Note szériát, annak sincs oka csüggedni, hiszen több érdekes termékre is számítunk a bemutatón. A Galaxy Tab S7 és Galaxy  Tab S7+ csúcstabletek is érkeznek, ráadásul a Galaxy Z Fold 2 és Galaxy Z Flip 5G-s mobilok bejelentése is megtörténik a hírek szerint.

Ezen kívül még a Galaxy Watch 3 okosóra és a Galaxy Buds Live TWS fülhallgatóval kapcsolatban is augusztusi megjelenést pletykálták, így ezek érkezésére is jó esély mutatkozik a négy hét múlva esedékes bemutatón.

Forrás: Samsung

 

Szólj hozzá