120 Hz-es kijelzővel és Snapdragon 732G lapkával jöttek a Motorola újdonságai

A, Motorola bejelentette a Moto G széria legújabb tagjait, amelyek a Moto G60 és Moto G40 Fusion nevet kapták. A készülékek remek felszereltséggel bírnak, többek között 120 Hz-es képfrissítéssel, Snapdragon 732G lapkával,valamint méretes, 6000 mAh kapacitású akkumulátorral debütáltak.

A két okostelefon szinte teljesen azonos, a különbség a képrögzítő egységekben érhető tetten. A G60 hátoldalán egy Samsung gyártmányú HM2 érzékelő tölti be az elsődleges szenzor szerepét, a 108 megapixeles konstrukció azonban nem került fel a G40 Fusionra, ezen a telefon egy jóval szerényebb 64 megapixeles modul foglal helyet. A kamerakészlet további résztvevői teljesen azonosak, ugyanúgy egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 2 megapixeles mélységérzékelő egészíti ki az elsődleges képrögzítőt. A szelfikamerák sem egyeznek, a G60 32, míg a G40 Fusion 16 megapixeles érzékelővel áll majd az önarcképek és bulifotók szerelmesei rendelkezésére.

Az újdonságok nem lesznek a kompakt telefonok iránt epedők kedvencei,mivel mindketten 6,8 colos IPS LCD kijelzővel rendelkeznek, amelynek Full HD+ felbontás, valamint egy középre igazított kameralyuk látható. Mindkét panel HDR10 tanúsítvánnyal büszkélkedhet. Az újdonságok Android 11 alapokon nyugvó My UX rendszert futtatnak. A G40 Fusion 4/6GB RAM-mal és 64/128GB tárhellyel érkezik, míg a G60 csak egy 6/128GB-os kiadásban lesz kapható A telefonok micro SD foglalatot és P2i vízlepergető bevonatot egyaránt kaptak, és csodák csodájára nem maradt le róluk a fülhallgató kimenet sem.

A Moto G60 április 27-től, a G40 Fusion pedig május 1-től lesz kapható, első körben Indiában. A G60 ott mindössze 240 dollárnak, vagyis megközelítőleg olyan 71 ezer forintnak megfelelő összegért cserébe lesz birtokba vehető, a G40 Fusion pedig már 186 dollárért, vagyis cirka 55 ezer forintért a helyi vásárlóké lehet. Nemzetközi értékesítésről egyelőre nincs szó, de reméljük, hogy más piacokon is kaphatóak lesznek az újdonságok, mert egész korrekt felhozatallal és árcédulával bírnak.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá