Nemzetközileg is forgalomba kerül a Red Magic 9S Pro

Két héttel a kínai bemutatót követően végre globálisan is megjelenik a Red Magic 9S Pro okostelefon, amelyet elsősorban a mobil játékosok igényeire szabtak. Sajnálatos módon a Pro+ kiadás megmarad a kínai vásárlók számára. Mindenesetre azért van miért örülni, hiszen a sima Pro változat is nagyon jó felszereltséget kínál.

Az összes klassz jellemzőt megkapjuk, vagyis az okostelefonban ott lesz az emelt órajelű Snapdragon 8 Gen 3 lapkakészlet, a 6500 mAh kapacitású akkumulátor, és elérhető lesz a 80 wattos gyorstöltés is. A nemzetközi vizekre evező mobil kétféle memória konfigurációban lesz kapható, és mindegyiket kétféle színben lehet majd választani. A 12/256 GB-os kiadás Sleet vagy Frost kivitelben kérhető, és 649 euró, vagyis cirka 253 ezer forintba kerül. A 16/512 GB-os verziót Snowfall és Cyclone árnyalatban lehet rendelni 799 eurós, vagyis nagyjából 312 ezer forintos áron.

A Frost változatot majd csak szeptember közepén fogják kiadni, a többi verzió viszont már július 23-tól elérhető. Ekkor kezdődik a mobil előrendelése. Az érdeklődők számára early bird ajánlatok is vannak: egy 1 eurós előleg befizetése után egy e-mailt kapnak majd, benne egy 30 eurós kuponnal, amit természetesen az okostelefon árából vonnak le, de igazából beváltható bármilyen, a Red Magic oldalán történő vásárlásra is. Nektek egyébként hogy tetszik ez a gamer mobil?

Forrás: Red Magic

Szólj hozzá