Kiderült, mikor érkezik az Apple Intelligence

Az Apple múlt hónapban kiadta az iOS 18-at, de az Apple Intelligence névre keresztelt fő funkciócsomag kimaradt belőle. A Bloomberg Mark Gurmanja szerint ezekre október 28-ig kell várnunk, amikor is az iOS 18.1 frissítéssel (és valószínűleg az iPadOS 18.1-gyel) végre elérhetővé válnak az első AI-alapú funkciók.

Az Apple a stabilitás és a szerverek terhelhetőségének biztosítása érdekében fokozatosan vezeti be az újdonságokat, így sok, a júniusi fejlesztői konferencián bemutatott funkció csak 2025-ben lesz elérhető.

Az Apple hardver fronton is aktív lesz az elkövetkező hónapokban. November 1-jén várhatóan bemutatkozik egy alacsonyabb kategóriás, 14 hüvelykes MacBook Pro M4 chippel, érkezni fognak csúcskategóriás 14 és 16 hüvelykes MacBook Pro-k M4 processzorral, egy megújult Mac mini M4 és M4 Pro chipekkel, egy frissített iMac M4 lapkával, és egy szintén újragondolt iPad mini. A bejelentésre már október végén sor kerülhet.

2025 első felében további új Apple termékekre számíthatunk. Érkezni fognak új13 és 15 hüvelykes MacBook Air modellek M4 chipekkel, belfót az új iPhone SE, illetve jönnek a felfrissített 11 és 13 hüvelykes iPad Air modellek új Magic Keyboard billentyűzetekkel, és egy továbbfejlesztett AirTag nyomkövető.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá