Fotón a Huawei Mate 70 Pro

A Huawei Mate 60 sorozatot tavaly augusztusban mutatták be, ám az utódok érkezésére eddig nem került sor. Ha minden jól megy a következő hónapban viszont megérkezik a Máté 70 széria, a hírek szerint a gyártás már megkezdődött. Nemrég egy fotó látott napvilágot, amelyen a Pro modell látható.

A képet publikáló forrás azt állítja, az okostelefont egy vezető Huawei munkatárs tartja a kezében, hátlapján egy kör alakú kamera kiépítés látható, mégpedig öt képrögzítő egységgel. Bár ez a fotón nem vehető ki, a megjelenítő állítólag mind a négy oldalán ívelt lesz. A telefon formaterve nem igazán látszódik a képen, mivel egy olyan tokba van bújtatva, ami elrejti a dizájnt.

Annyit azért ki lehet venni, hogy a bekapcsológomb és a hangerőszabályzó billentyű a jobb oldali keretre kerül, illetve a felső részen három kivágásra lehetünk figyelmesek. A szóbeszédek szerint a Huawei Mate 70 Pro borítása alatt Kirin 9100 lapkakészlet teljesít majd szolgálatot, az itt látható ötkamerás rendszer élen pedig egy 60 megapixeles modul áll majd. Mivel egyre közeledik a Mate 70 modellek leleplezésének napja, valószínűleg fogunk még hallani a mobilokról az elkövetkezendő hetek során.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá