Teljesen más lett a Facebook alkalmazás

Annak ellenére, hogy kis hazánkba nagyjából minden utoljára érkezik meg, most az elsők között voltunk, ahol megjött az új dizájnnal rendelkező Facebook alkalmazás frissítése. Van aki már telepítette is, köztük én is. Eddig nem túl megnyerő…

A Messenger már egy ideje átalakult. Igen kevesen vannak, akiknek tetszik az úgynevezett “Napom” funkció. De mi se volna egyszerűbb, mint bevezetni ugyanezt a Facebook alkalmazásba is, hiszen “olyan sokan” szeretik. A 24 órás keretidő itt is maradt, tehát eltűnnek a képek és videók, de biztosan mindenkinek van olyan ismerőse, aki előszeretettel pótolja a hiányt.

A navigációs sáv alulra lett száműzve. 3 menüpont maradt lent, a két felső sarokba pedig a kamera és egy új funkció került, aminek a neve a “közvetlen küldés” lett.  Ennek az értelme még nem teljesen tiszta, de az ide kerülő képeket és videókat csak kétszer lehet megtekinteni. A legidegesítőbb azonban az, hogy akár teljesen véletlenül is elindíthatjuk az új kamerafunkciót, hiszen csak jobbra kell húzni hozzá a kijelzőt.

Ti mennyire örültök az újításnak?

Szólj hozzá