10 magos processzort és 4GB memóriát kínál a Sharp mobilja 100 dollár alatt

Ha valaki egy jó ár/teljesítmény értékű mobilt keres, annak bizony érdemes a Sharp készülékével is számolni, mivel 10 magos processzorával, illetve 4GB memóriával és 100 dollár alatti árával kifejezetten jó ajánlatnak számít.

A Sharp Z2 mobil külseje annyira nem modern, hiszen nem túl vékonyak a kávák (az unibody fém készülékház azért jól mutat), cserébe viszont nagyon kellemes belsőt kapunk. Az 5.5 colos kijelző FHD felbontással rendelkezik. 10 magos processzort kapott, név szerint a Helio X20 chipet.

Memóriából bőven el vagyunk látva, hiszen 4GB RAM mellé 32GB-os tárhely került. Duál SIM támogatással érkezik (az egyik helyére memóriakártyát is rakhatunk), ám sajnos ezúttal a B20-as LTE sáv támogatása elmaradt. Kapunk viszont Bluetooth-ot,  FM rádiót, ujjlenyomat-olvasót és USB C csatlakozót is.

Kamerából egy 16 MP-es modul felelős a fényképekért, még a szelfiket egy 8 MP-es optikára bízták. Az akkumulátor 3000 mAh, amivel nagyjából 2 napos használati időre lehet számítani. A gyorstöltésnek hála, ezt akár fél óra alatt is 50%-ra tudjuk tölteni. A mobilon az Android 6.0-ás verziója fut.

A Sharp Z2 a Tomtop oldalán beszerezhető, és az eddigi legolcsóbb áron, 98.99 dollárért lehet beszerezni(nettó 27.400 Ft), és még a szállítás is ingyenes. Ha tetszik a mobil, akkor ezen a linken tudjátok megrendelni.

Forrás: Tomtop

Szólj hozzá