108 megapixeles kamerát kaphat a Xiaomi Mi 10

Az Xiaomi Mi 10 az egyike lesz az első olyan mobiloknak, amelyek burkolata alatt Qualcomm Snapdragon 865 lapkakészlet végzi majd a számításokat. Ám a legújabb szivárogtatások értelmében nem csupán emiatt lesz igazán érdekes a készülék, hanem azért is, mert megkapja azt a 108 megapixeles kamerát, amit a Xiaomi Mi Note 10 hátoldalára szereltek fel.

Az értesülések eredete egy eddig megbízhatónak bizonyult kínai szivárogtató, aki általában rá szokott tapintani a lényegre. Ha a forrásai most is hitelesek ez a telefon lesz elsőkként felszerelve együttesen a Qualcomm idei felsőkategóriás chipsetével, illetve a Samsung legutóbbi kameraszenzorával, vagyis már az év elején jó eséllyel indulhat a 2020 egyik, ha nem a legjobb, vagy talán az egyik legolcsóbb zászlóshajója címért. Azok szívfájdalmát is enyhítheti, akiknek tetszett a Mi Note 10, de nem voltak hasra esve annak processzorától.

A Xiaomi 10 ha minden igaz összesen 4 érzékelőt állíthat csatasorba a hátoldali képrögzítő rendszerén, és a kiépítés némileg hasonló lesz a Xiaomi Mi 9-éhez. Ez vertikális kialakítást jelent a bal felső sarokban, míg a hátoldalon más nem lesz is lesz, tehát az ujjlenyomat-olvasót sem érdemes ott keresni. Az előlapot egy OLED képernyő fogja uralni, amelyen egy a szintén bal felső sarokba pozicionált kivágás rejti majd a szelfikamerát.

Xiaomi Mi 10 állítólagos fotók

A további pletykák szerint a telefon Pro variánsa támogatja majd a 65 wattos gyorstöltést, ami azt jelenti a készüléket nagyjából 35 percbe telik majd visszajuttatni a teljes akkumulátor kapacitásra. Szintén a Pro verzióról beszélik, hogy 4800 mAh kapacitású aksija lesz, de ezek egyelőre nyilván nem megerősített információk, nem érdemes túl komolyan venni őket, habár az állítólagos gyorstöltő adaptert már valaki lencsevégre kapta.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá