108 megapixeles kamerával jön a Realme 8

Még fél év sem telt el a középkategóriás Realme 7 debütálása óta, de már kezdik beharangozni a következő készüléket. Az Oppo alá tartozó brand vezérigazgatója Madhav Sheth a #InfiniteLeapWith8 mottóval reklámozza a Realme 8-cat a Twitteren, amelynek jellemzőiről nem értekezik részletesen, de azt már most sem rejti véka alá, hogy a széria tagjai – ha minden jól megy akkor több modell is érkezni fog -, 108 megapixeles kamerával tekintenek majd a rájuk váró, feltételezhetően fényes jövőre.

Már eleve abban az árkategóriában, amiben a Realme számozott modelljei harcolnak a vásárlók kegyeiért nagyon komoly dolognak számít egy efféle képrögzítő modul alkalmazása, de a Realme esetében abszolút újdonság. Magyarán szólva a Realme 8 lesz a brand legelső olyan készüléke, amelynek 108 megapixeles kamera virít a hátoldalán. A kamerát leszámítva is igencsak érdekes ajánlatnak ígérkezik a Realme következő dobása.

Hivatalos információink sajnos nincsenek, de az eddigi értesülések, szóbeszédek alapján a készülék belsejében a számításokat egy MediaTek Dimensity 720 lapkakészlet végzi majd, amely mellé 8 GB RAM-ot szerelnek a gyártó munkatársai. A megjelenítő képfrissítési rátája akár 90 Hz fölötti is lehet, a készülék által futtatott operációs rendszer pedig Realme UI 2.0 felülettel kiegészített Android 11 lesz.

Amennyiben a forgatókönyv hasonló, mint a tavaly debütált Realme 7 esetében, akkor nagy valószínűséggel egy Pro változatot is lelepleznek majd. Vélhetően már nem kell sokat várni a Realme 8 mobilok érkezésére, amelyekről biztosan fogunk még hallani hivatalos és nem hivatalos csatornákon keresztül is a közeljövőben.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá