11. generációs Intel processzort kapott a Razer Blade Stealth 13

A gamer laptopok és az ultrabookok két teljesen különböző kategóriát képviselnek, ám a Razer-nek sikerült összegyúrni őket egy termékben, és bizony a végeredmény mindkét tábor igényeit képes kielégíteni.

Nyugodtan kijelenthetjük, hogy a Razer Blade Stealth 13 a jelenleg elérhető kínálatban a legjobb hordozható gamer laptopnak számít. Ennek megfelelően a gyártó nem is igazán nyúlt a készülékhez, mindössze egy ráncfelvarrást eszközölt, és ennek megfelelően már a legújabb Core i7-1165G7 processzor került bele.

A 16 GB memória és az 512 GB-os SSD mellé egy GeForce GTX 1650 Ti került, amely talán a leggyengébb pontja a konstrukciónak, hiszen ennél azért találunk erősebb VGA-t a piacon, ám azok hűtését már nem lehetne megoldani egy ilyen kis méretű laptopban.

Az Blade Stealth 13-at immáron Full HD OLED érintőpanellel is kérhetjük, amely a DCI-P3 színskála 100%-át lefedi. Akik a képfrissítést favorizálják, azok pedig  120 Hz-es kijelzővel is választhatják, amely szintén egyedülálló az ultrabookok között. Ezen felül a hangrendszer is fejlődött, hiszen immáron THX speciális alkalmazásával érkezik, amelynek jótékony hatását már több laptopon is megismerhettük.

A Razer Blade Stealth 13 még októberben elérhetővé válik, és 1.799 dollártól (~540 ezer ft) indul, ám ez kiépítéstől függően még mehet felfelé. Ez nem olcsó, ám cserébe valóban egy elég erős laptopot kapunk, amely játékra és munkára egyaránt megfelel, ráadásul kifejezetten kompakt készülékről beszélhetünk.

Forrás: TheVerge

 

Szólj hozzá