Bemutató: 12 colos elektromos rajztábla gyerekeknek

A 12 colos elektromos rajztábla ideális ajándék lehet kisebb gyerekeknek, habár igazából annak sem látjuk valódi okát, hogy idősebbek ne használják ezt a jópofa szerkezetet. Egy ilyen kütyüvel gyermekeink kiélhetik a bennük szunnyadó kreatív vágyakat, de iskolai segédeszközként is simán bevethető, no és persze anya meg apa is bolondozhat rajta egy keveset alkalomadtán. Az ára meg, kvázi elhanyagolható, szóval érdemes elolvasnod ezt a pár sort, ha szülőként éled meg mindennapjaidat, vagy ha valaki más gyermekét szeretnéd meglepni egy klassz meglepetéssel.

A 12 colos elektromos rajztábla az alábbi linken vásárolható meg:

A szerkezet lényegében ugyanolyan, mint egy hagyományos rajztábla, csak azzal az apró különbséggel, hogy az alkotáshoz nem szükséges papír beszerzése, mivel a rajzolható felületet a masina biztosítja.

A tábla felülete érzékeli a nyomást, majd megváltozik, így keletkeznek a különböző képek, a jövő műalkotásai. A készülék belsejében mindössze egy gombelem található, az energiaellátást végző apróságot mi magunk is könnyedén ki tudjuk cserélni, ha netán lemerülne.

A táblára több, mint 100 000 alkalommal lehet rajzolni, így sokkal környezetbarátabb, mint egy hagyományos rajztábla, bár ennek mi nem számoltunk utána, a gyártói leírás szerint akár három fa élete is megkímélhető a szerkezet használatával.

A masina oldalán van egy spéci gomb, amivel a korábbi alkotásokat törölhetőek, valamint a tábla le is zárható, így nem keletkeznek a felületén véletlen alkotta krisz-krakszok.

A rajztábla nem csak rajzolni lehet jó, de a gyermek az írást is gyakorolhatja rajta, illetve ezen a masinán el lehet készíteni valami komolyabb munka, házifeladat vázlatát is.

Végül de nem utolsósorban még egérpadnak sem utolsó az AXS terméke. Ha nem akarod, hogy a gyereked teljesen felfalja a modern technika, de úgy gondolod az sem egészséges, ha nem ismeri meg a modern kor lehetőségeit, érdemes talán egy ilyen szerkezettel bevezetni az okosmasinák világába.

Ki tudja, talán te is el fogsz tudni szórakozni ezzel a kütyüvel, nyugi, mi biztosan nem mondjuk el senkinek! 🙂

A 12 colos elektromos rajztábla GearBest oldalán magyar valutára átszámítva kb. 3800 forintos áron kapható:

Forrás: GearBest

Szólj hozzá