120 Hz-es AMOLED kijelzővel debütált az Oppo A1 Pro

Befutott az Oppo A1 Pro, ami a kínai gyártó középkategóriás felhozatalát hivatott erősíteni, egészen szemrevaló jellemzőkkel. A készülék egyebek mellett Qualcomm Snapdragon 695 lapkakészletet és 120 Hz-es AMOLED megjelenítőt kínál, ráadásul egészen baráti áron.

A készülék már a 6,7 hüvelykes, ívelt OLED képernyővel felhívja magára a figyelmet, mivel ez egy Full HD+ felbontású, 120 Hz-es panel. A megjelenítő rejtekében Qualcomm Snapdragon 695 chipset teljesít szolgálatot, a választott kiszereléstől függően 8 vagy 12 GB operatív memória és 128 vagy 256 GB háttértár mellett.

Az Oppo A1 Pro hátoldalán 108 megapixeles elsődleges kamerát találni, ez egy 1/1,67 colos, 0,64 µm-es pixelekkel rendelkező szenzorra épül. Hogy szó ne érje a ház elejét, kapunk még egy 2 megapixeles mélységérzékelőt is, ami valószínűleg olyan túl sok vizet nem fog zavarni.

A mobil belsejében 4800 mAh kapacitású akkumulátor található, amely támogatja a 67 wattos gyorstöltést. A további említésre méltó jellemzők közé sorolható a készülék által futtatott Android 13 operációs rendszer, ColorOS 13 felhasználói felülettel kiegészítve, de ne feledkezzünk meg a sztereó hangszórókról sem.

Az Oppo A1 Pro fekete, kék és arany színekben lesz kapható. A 8/128GB-os kiszerelés már 255 dollárért megvásárolható, természetesen helyi pénzből átszámítva. Az okostelefon nyitott értékesítése november 25-én kezdődik, Kínában. Globális forgalmazásról egyelőre nincs szó.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá