16 GB RAM-mal debütálhat a Xiaomi Mi MIX 4

Nemrégiben olyan mutatták be a Xiaomi Mi 10 készülékeket, de bizonyos szóbeszédek szerint idén fogunk még találkozni más felsőkategóriás Xiaomi okostelefonnal is, például a Xiaomi Mi MIX 4-gyel. A mobil nemrégiben feltűnt a gyártó fórumán, illetve valaki szintetikus tesztalkalmazást futtatott több lehetséges prototípuson, ez pedig már épp elegendő apropó ahhoz, hogy mi is foglalkozzunk a témával.

A közelmúltban valaki a Xiaomi Community fórumán a Xiaomi Mi MIX 4-et használta, hogy hozzászóljon bizonyos témákhoz, és bár a telefont nem mutatták be, nem zárhatjuk ki annak a lehetőségét sem, hogy valaki rendelkezik a mobil prototípusával, és alkalmanként használja is. Ezen kívül a telefon egy lehetséges változata állítólag felbukkant a Geekbench adatbázisában is, mégpedig “Beast”, vagyis “Szörnyeteg” kódnév alatt, ami elég találó. (Megjegyzés: hivatalosan még nem erősítették meg, hogy ez a Mi MIX 4 lenne, de ez a legvalószínűbb.)

Az itt látható képernyőkép alapján a telefon 1500 pontot szakított egymagos tesztek során, míg 3528 pontot sikerült gyűjtenie, amikor a többmagos teljesítményt vették górcső alá. A mobilban Qualcomm Snapdragon 865 vagy 865+ dolgozik, mégpedig 16 GB RAM társaságában.

Egyelőre sajnos nem tudni, hogy mikor lesz a Mi MIX 4 bemutatója, de egyre több jel mutat arra, hogy már nem kell túlzottan sokat várnunk. Nagy valószínűséggel a nyár folyamán megismerhetjük az új csúcsmodellt.

Forrás: GizChina

Szólj hozzá