20 órás üzemidővel kecsegtet a Bluetooth 5.0 modemmel felszerelt (Xiaomi) QCY T9

Manapság már egy olcsó vezeték nélküli fülhallgató is képes igényes hangzás biztosítani, és burkolata alá rejteni a legmodernebb technológiákat. A QCY T9 pontosan egyike ezeknek az ajánlatoknak, a hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli füles nem csupán fejlett kábelektől mentes összeköttetést, de elképesztően komoly, akár 20 órás üzemidőt is képes biztosítani, ami az ultrakedvező ár tükrében piszok jó ajánlatnak tűnik. Mivel a készülék most egy akció keretein belül nagyon jó áron kapható a GearBest webáruházában, úgy gondoltuk, hogy érdemes megismerkedni vele röviden.

A QCY T9 hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgató most mindössze 20,99 dolláros áron rendelhető a GearBest jóvoltából, ami magyar pénzre átszámítva a nagyjából 6 387 forintot jelent. További részletek és megrendelés a lenti linkek valamelyikén!

Külső

Alapvetően ez egy hallójáratba illeszkedő, vezeték nélküli fülhallgató, maguk a fülesek mindössze 4,38 grammot nyomnak. Az apróságok mellé jár egy doboz is, a burkolata alatt egy akkumulátor is helyet foglal, így nem csupán tárolni, de tölteni is lehet vele a fülhallgatókat. A bölcső mindössze 42 grammos, szóval fogod és simán zsebre vágod.

A fülhallgató fekete színben választható, a külső borítása képes igaz korlátozott módon, de ellenállni a víznek és a pornak, mégpedig az IPX4 besorolásnak megfelelően. A fülhallgatók belsejében 7 mm átmérőjű hangszórók találhatóak, ezeknek köszönhetően egészen telt lesz a hangzás, érzékelhető mélyekkel.

Funkciók

A QCY T9 burkolata alatt egy Bluetooth 5.0 modem található, ami támogatja a HFP, HSP, A2DP, AVRCP vezeték nélküli protokollokat. A fülhallgató egyáltalán nem válogatós, kvázi bármilyen Android vagy iOS operációs rendszert futtató táblagéppel, vagy telefonnal párosítható. Az alkalmazott technológiának köszönhetően a késleltetés minimális lesz, az összeköttetés hatótávolsága nagyjából 10 méter, persze akadályok nélkül, és az is említést érdemel, hogy a vezeték nélküli kapcsolatok jóval stabilabbak lesznek a korábbi Bluetooth generációkhoz viszonyítva.

 

A fülhallgató nem csupán zenehallgatásra de telefonhívások lebonyolítására is alkalmas, mivel rendelkezik saját beépített mikrofonnal. A QCY T9 vezérlése fizikai gombok révén történik, a segítségükkel nem csupán a lejátszó irányítása vagy a hívások fogadása lehetséges, de lehetőségünk van aktiválni a párosított eszköz virtuális asszisztensét is.

A készülék mellé elérhető egy okostelefonos alkalmazás is lesz ami egy rakás hasznos extra funkciót tartalmaz, példának okáért van benne beépített ekvalizer, amivel lehet egy kicsit dobni a hangzáson. A fülhallgató és a telefon párosítása egyszerű, mint egy pofon, a tárolódoboz kinyitását követően teljesen automatikusan zajlik.

Üzemidő

A QCY T9 fülesei nagyjából 3,5 – 4 órán át képesek működni egyetlen feltöltéssel, de ha használjuk a tárolódoboz burkolata alatt található 380 mAh kapacitású powerbankot, akkor az üzemidő megtöbbszörözhető, elérheti az akár 20 órát is. Szerencsére a töltés sem tart sokáig, mindössze két órát rabol el az életünkből, a szükséges kábel egyébként ott lesz a készülék csomagjában. Nem mellesleg cserélhető gumiharangok és egy használati útmutató is lesz mellette.

A QCY T9 hallójáratba illeszkedő vezeték nélküli fülhallgató most mindössze 20,99 dolláros állam rendelhető a GearBest jóvoltából, ami hazánk valutában nagyjából 6 387 forinttal egyenértékű. Ha szeretnél többet tudni vagy rendelni, akkor érdemes a lenti linkeken tájékozódni! Leírásunk során törekedtünk a pontosságra, ennek ellenére előfordulhatnak tévedések és sajtóhibák, amelyekért felelősséget nem vállalunk, ezekért előre is elnézést kérünk!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 35 euró (~40 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán

Forrás: GearBest

Szólj hozzá