20.000 mAh-s, jól árazott powerbank a Xiaomitól

Sokan keresnek powerbanket, így mutatunk egy olyan típust, ami nem csak hatalmas kapacitása és remek minősége miatt vonzó, hanem árban sem elrugaszkodott.

A Xiaomi nevet megemlítve mindenki tudhatja már, hogy remek kütyüket kapunk a pénzünkért, és a Power Bank 2C esetében sincs ez másként. 20.000 mAh-s teljesítménye kimagasló, mivel nevetve tölti fel akár többször is a mobilunkat, például egy iPhone 7-et akár hétszer is.

Két normál méretű USB kimenettel rendelkezik, így egyszerre akár két dolgot is tölthetünk vele, és a sebességre sem lehet panasz. Mivel támogatja a Quick Charge 3.0-t, így nem lesz problémánk a gyorstöltéssel, ráadásul maga a powerbank is így tölthető egy megfelelő töltőfejjel.

Természetesen mindenféle védelemmel ellátták, és a hatalmas kapacitás ellenére is korrekt mérettel rendelekzik, mivel mindössze 14.95 x 6.96 x 2.39 cm-es, a súlya pedig 328 gramm.

A Gearbest weboldalán jelenleg kedvezményesen rendelhető a termék a DANY0170 kuponkódot beírva, így mindössze 22 dollárba kerül, ami kb. 5600 Ft (+ szállítás). Ennyiért nagyon jó vétel szerintünk, hiszen itthon a jóval kisebbek is drágábban mennek, és akkor még nem is beszéltünk a minőségről és a kétirányú gyorstöltésről. Ha megtetszett a Xiaomi Power Bank 2C, akkor ezen a linken rendelheted meg.

Fontos: a kupon korlátozott számban használható fel, elképzelhető hogy gyorsan lejár!

Forrás: Gearbest

Szólj hozzá