2018-as eMAG Black Friday információk

Az eMAG itthon is az egyik legkedveltebb webáruház, és az egyik legjobb Black Friday ajánlattal szoktak előállni e nemes alkalomból. Sajnos azonban a készletek végesek, így ilyenkor az éber vásárlók tudnak lecsapni a legjobb akciókra. Erre számíthatunk 2018-ban is, így igyekszünk nektek összefoglalni a lényeget.

2018-ban november 23-án tartja az eMAG a Black Friday-t, így nem térnek el a hivatalos időponttól. Mivel hatalmas a kínálatuk, ezért nem csak technikai dolgokra számíthatunk, hanem a játékok, könyvek, és egyéb termékek közül is válogathatunk majd. Érdemes tehát előre kigondolni, hogy mire vágyunk, és tudatosan elindulni a nagy napon, mivel könnyen elveszhetünk a kínálatban.

Szerencsére nem kell majd éjszakáznunk, ám érdemes egy kicsit korábban kelni. Az elmúlt évekből kiindulva kora reggeli indulásra számíthatunk, ám a kezdés időpontja még nem ismert. Reggel 5 órától kezdve gyakorlatilag bármikor megnyithatják a “kapukat”, így érdemes ébresztőt állítani. Tavaly 7 körül volt az indulás, de ez nem feltétlenül mérvadó.

A román eMAG kínálata már egy héttel hamarabb ismert lesz, mivel csakúgy mint tavaly, idén is hamarabb indul náluk az akciós időszak. Az ottani kínálat nem feltétlenül egyezik meg az itthonival, de amint kiderülnek a részletek, érdekességképpen megosztjuk majd veletek.

Az eMAG magyar részlege már elindította saját akciós oldalát, ám itt egyelőre csak minimális információt találunk az idei eseményről, és inkább a tavaly Black Friday részleteit ismerhetjük meg.

Cikkünkben igyekszünk majd megosztani a frissen kiszivárgó infókat, így később is érdemes lesz visszanéznetek.

Forrás: Napidroid

Szólj hozzá