2018 első negyedévében jöhet az új iPhone SE

Az Apple rajongók egy része még mindig hisz abban, hogy a 4 inch-es kijelző bőven elegendő. Az egyetlen opció számukra még mindig az iPhone SE, ami azonban lassan 2 éves lesz. Ideje lenne egy frissítés? A híresztelések szerint igen.

A legújabb pletykák szerint az iPhoen SE 2 2018 elején jöhet, ami a korábbi híresztelésekkel is megegyezik. Az új készülék megtarthatja a 4 inch-es kijelzőt (vagy maximum 4.2 inch-re nőhet) és egy régebbi chipsetet kaphat, mégpedig az iPhone 7-ből jól ismert A10-et. Ez azonban még mindig fejlődés az elso SE-ben lévő A9-hez képest. A méreten kívül az iPhone SE az ára miatt is rendkívül vonzó – ez az Apple legolcsóbb készüléke. Nyilván emiatt nem kapjuk meg a legfrissebb hardvereket. Az első generáció például iPhone 6s és 5s komponensekből állt (6s chipset és az 5s TouchID technológiája). Ne várjunk iPhone X-féle keskeny kávát.


Az új iPhone SE Indiában készülhet (ami az egyik legnagyobb piac), de az egész világon kapható lesz. Ezzel együtt jövőre lehet a legszélesebb az iPhone termékpaletta, az érkező három iPhone X-zel megspékelve.

Marci

Forrás: gsmarena.com

Szólj hozzá