2020 a pihentető takarítás éve lesz, avagy robotporszívók akcióban a GearBest oldalán

Tegye fel a kezét az, aki szeret takarítani. Mindjárt gondoltam, magam is így vagyok vele. Innen persze több irányba haladhat a történet. Tehetünk rá magas ívben, és hagyhatjuk, hogy belepjen bennünket a retek, de az hosszú távon nem kifizetődő. A bejárónő drága, és túl sokat kérdez,  persze ott van az a lehetőség, hogy mi magunk vesszük kézbe a dolgokat, és tesszük, amit tennünk kell. Ha ezek közül egyik opció sem igazán szimpatikus, akkor érdemes beruházni egy robotporszívóra, ami a piszkot nem fogja kímélni, de a tulajdonosát igen.

360 S7

Ez a készülék garantáltan meg fogja őrizni a tisztaságot a lakásban hiszen 2000 Pa szívóerő mellett esélye sincs a szennyeződéseknek, ráadásul nem csupán porszívózni de feltörölni is tud, a különböző üzemmódok között pedig automatikusan vált. Környezetét lézeres érzékelők segítségével méri be, így képes elkerülni az ütközéseket a bútorokkal, ráadásul a felhasználó kijelölheti a takarításra szánt zónákat. Szintén a szenzorok révén tisztában lesz a peremekkel, így nem fog soha úgy járni mint a megboldogult Magdi anyus. A gépezet egyetlen feltöltéssel 180 négyzetméteres területet képes megtisztítani, ráadásul mindezt 65 decibeles zajkibocsátás alatt, szóval nem fogtok megkattanni a ricsajtól, ha az apróság nekikezd a munkának. Amennyiben a készülék akkumulátora lemerült, az képes teljesen önállóan visszatérni a töltőállomásra majd ugyanott folytatni a munkát, ahol abbahagyta. A 360 S7 robotporszívó most 118 351 forintért rendelhető a GearBest webáruházából, ám ha használjátok a GB-360S7 kupont ez az összeg némileg mérsékelhető. További részletek a lenti linkek valamelyikén!

Roborock S6

A Roborock S6 húsz százalékkal effektívebb, mint elődje, már ami a takarítást illeti, nyomában csak tisztaság marad, nem lesz a helyiségnek egyetlen pontja sem, amelyet kifelejtene. A készülék precíz működését fejlett érzékelők és egy nagyon profi algoritmus biztosítja, az eszköz a másodperc törtrésze alatt képes kiszámítani a lehető leggyorsabb takarítási útvonalat. Az S6 porszívózás mellett fel is töröl, így a kisállatot tartó, hosszú hajú felhasználók számára ez a szerkezet mondhatni kötelező vétel. A 2000 Pa szívóerő sem megvetendő fegyvertény, melynek köszönhetően nem csupán a szennyeződések, de jó eséllyel az atkák is bekerülnek 480 ml kapacitású portartályába. Akárcsak a fentebb említett készüléket ezt is könnyedén uralmuk alá hajthatjuk egy okostelefonos alkalmazás segítségével, így aztán otthon sem kell lennünk, amikor elindul a gépezet. A szerkezet energiaellátását egy 5200 mAh kapacitású akkumulátor biztosítja, a robotporszívó egyetlen feltöltéssel akár 250 négyzetméteres területet is képes kitakarítani, ez nagyjából 3-4 óra működést jelent. A Roborock S6 munkáját zavaró zaj nélkül végzi, még a legerősebb fokozat mellett sem kell számítani 58 decibelnél hangosabb működésre. A készülék némileg többe kerül, igaz annyival többet is tud, most 172 975 forintos áron rendelhető, de a GBSTSDJS6 kupon felhasználásával ez az összeg csökkenthető. Részletes specifikáció, és megrendelés a lenti linkek valamelyikén érhető el!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá