2024 februárjában debütálhat az Apple Vision Pro

Iparági elemzők úgy vélik, hogy az Apple már nagyon közel áll ahhoz, hogy végre piacra dobhassa kevert valóság headsetjét, a Vision Prót. A tervek szerint a készülék január végére véglegesítve lesz a fogyasztók számára, így annak forgalmazása 2024 februárjában meg is kezdődhet.

A hírek forrása ezúttal is a Bloomberg minden lében kanál újságírója, Mark Gurman, aki legfrissebb jelentésében azt állítja, hogy az Apple felpörgeti a Vision Pro gyártását, amely Kínában zajlik. Az almás vállalat e-maileket is küldött a külsős fejlesztőknek, hogy azok minél hamarabb kezdjék el tesztelni alkalmazásaikat, és továbbítsák azokat a vállalatnak jóváhagyásra.

Mindeközben elvileg megkezdődött a fizikai üzletek munkatársainak képzése is, akik megtanulják bemutatni és kezelni a Vision Prót. Az eladóknak megmutatják, miként kell felcsatolni az eszköz fejpántját, kicserélni a normál lencséket dioptriásra és a többi.

A Vision Pro valóban nagy dobás lesz az Apple számára, hiszen ez az első önálló termékcsalád azóta, hogy 2015-ben megjelent az első Apple Watch okosóra. A Vision Pro nem lesz olcsó mulatság, várhatóan 3500 dollár körüli összeget kérnek majd el érte, de állítólag a színfalak mögött már készül egy megfizethetőbb verzió is.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá