2024 második felében érkezhet a OnePlus Pad 2 táblagép

A OnePlus az első táblagépét tavaly februárban mutatta be, vagyis már rég időszerű lett volna az utód leleplezése. A gyártó egyelőre nem osztott meg semmit a OnePlus Pad 2 kapcsán, de az egyik bennfentes szerint a készülék érkezik, csak még várni kell rá egy keveset. Mondjuk úgy, hónapokat.

Max Jambor szivárogtató már többször bizonyította, hogy az általa szállított értesülések megbízhatóak. A technológiai guru azt állítja, hogy a OnePlus Pad 2 2024 második felében mutatkozhat be a nagyérdemű előtt. Azt még a nagytudású kolléga sem tudja, hogy milyen specifikációkra lehet számítani a készülék alapján, de az első generáció jellemzőit végigfutva azért lehet néhány tippünk. Találgatás helyett mi inkább ismertetnénk az eredeti modell jellemzőit.

A OnePlus Pad egy Dimensity 9000 lapkakészlettel hajtott 12 GB RAM-mal és 256 GB háttértárral szerelt tablet. A készülék megjelenítője 11,6 hüvelykes, folyadékkristályos technológián alapul, képfrissítési rátája 144 Hz-es, a felbontása pedig 2800 x 2000 pixel. A táblagép belsejében 9510 mAh kapacitású akkumulátort található, amely támogatja a 67 wattos gyorstöltést.

A OnePlus Pad négy hangszóróval és két kamerával rendelkezik, a hátlapi 13, az előlapi pedig 8 megapixeles. Az új kiadás legalább ilyen, vagy ennél jobb jellemzőket kínálhat majd. Ha valóban az idei év második felében mutatják be, akkor valószínűleg fogunk még hallani a OnePlus Pad 2 kapcsán további érdekességeket is. Csak győzzük kivárni.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá