24 órás villámvásár a GearBest oldalán

Egyik kedvenc ázsiai webáruházunk most egy akciókkal és kiváló termékekkel alaposan megpakolt 24 órás villámvásárral kedveskedik számunkra. Az alábbiakban a promócióban résztvevő hatalmas kínálatból próbálunk válogatni, abban a reményben, hátha Nektek is megtetszik valami a számos portékából!

Eszméletlenül sok termék szerepel a kínálatban, meg sem kíséreljük az összeset bemutatni, szóval mindenképpen azt javasoljuk, tekintsd meg te magad is a a promócióban résztvevő holmikat az alábbi linkre kattintva!

 

A Chuwi AeroBook a modern urbánus fiatalság tökéletes laptopja, már amennyiben nem akarnak egy vagyont kifizetni Apple termékekre. A készülék prémium anyaghasználatát senki meg nem kérdőjelezheti, és az sem lehet vita tárgya, milyen remek vizuális élmény lesz a 13,3 colos Full HD IPS LCD kijelzőn dolgozni. A szoftveres naprakészséget és a gazdag alkalmazás kínálatot az előre telepített Windows 10 operációs rendszer garantálja, és hogy a Microsoft OS-e problémamentesen működjön Intel Core M3 m3-6y30 szereltek a készülék belsejébe, mégpedig 8 GB RAM-mal, valamint 256 GB belső tárhellyel, ami ráadásul nem holmi elavult HDD, hanem egy villámgyors SSD. Mit akarunk még kérem szépen?

A noti integrált grafikus gyorsítóval rendelkezik, ami azt jelenti, hogy a legújabb játékok futtatása nem igazán opció, viszont a különböző nagy felbontású médiatartalmak és videók lejátszásával semmiképpen sem lesz gond. A Chuwi AeroBook magnézium ötvözet házában olyan akkumulátor található, ami a gyártói leírások szerint képes akár 7 órányi üzemidőt is biztosítani. És mindezt egy olyan hordozható számítógéptől, ami most magyar valutára átszámítva mindössze 121 358 forintba kerül, a jelenlegi átlagárfolyam mellett. Megrendelésért és további információkért kattintsatok az alábbi linkekre!

Úgy gondoltuk legyen mindenképpen egy jármű is a felsorolásban, a választás pedig a Xiaomi M365 elektromos rollerre esett, egyrészt mert nagyon vagány, másrészt pedig mert elég jó áron megy most a a bevezetőben említett promócióban. Mit érdemes erről a masináról tudni? A készülék maximálisan 100 kg súlyt képes mozgatni, azt viszont akár 25 km/óra sebességgel, a 18 650 mAh kapacitású akkumulátor pedig 30 km távolságra képes elrepíteni a tulajdonost. Az M365 töltési ideje mindössze 5 és fél óra, ami ideális munkába járó eszközzé teszi, hiszen a műszak végére ismét garantáltan bevezető lesz a roller.

A szerkezet összehajtható így alig foglal helyet, az alumínium konstrukció pedig nem csupán ellenálló, de némileg vízálló is, mégpedig az IP54 besorolásnak megfelelően. A kettős fékrendszernek köszönhetően elkerülhető lesz minden kellemetlen, illetve veszélyes helyzet az utakon, és bár a roller nem hegyi kirándulásokra terveztetett, a kisebb, 15 fokos emelkedőkkel simán boldogul. A Xiaomi M365 elektromos roller most 23 százalékos kedvezmény mellett mindössze kb. 122 000 forintos áron kapható, ami kiváló ajánlat ezért a készülékért. További részletekért és megrendelésért kattintsatok az alábbi linkekre!

Ha netán igényes okosóra vásárlásán töröd a fejed, a mostani kínálatban ilyet is találsz, mégpedig a Xiaomi AmazFit Stratos/Pace 2 képében, ami féláron kapható, mindössze kb. 43 588 forintos áron. Ezért az összegért cserébe olyan tartozék kerül a birtokunkba, ami saját GPS navigációval, 5 ATM minősítésű vízálló burkolattal, valamint fejlett chippel rendelkezik. A készülék természetesen a szokásos sporttal kapcsolatos lehetőségeket is biztosítja, így képes monitorozni az alvási ciklust, van benne pulzus illetve lépésszámláló szenzor, a mozogni vágyóknak több sport üzemmód is rendelkezésre áll. Persze egy okosóra akkor tudja a legtöbbet nyújtani, ha sikeresen párosítottuk valamilyen okostelefonnal, esetleg tablettel, de ezzel sem lesz gond, hiszen a csinos borítás alatt 4.2 szabványú Bluetooth modem található, ami képes kapcsolódni bármilyen legalább Android 4.4, vagy iOS 9.0 operációs rendszert futtató készülékhez.

Amint ez megtörtént, a szokásos funkciók – híváskijelzés, értesítések megjelenítése, ébresztés stb – mind rendelkezésre fog állni. A Xiaomi okosóra belsejében egy 280 mAh kapacitású akkumulátor található, ami a gyártó állítása szerint akár 5 napos üzemidőt is képes biztosítani. És akkor még nem is említettük a készülék gyönyörű színekkel, és kvázi végtelen betekintési szögekkel bíró OLED képernyőjét. A Xiaomi AmazFit Stratos/Pace globális kiadása most 43 588 forintos áron kapható a GearBest áruházában. Megrendelésért kattintsatok bátran az alábbi linkre!

A kínálatban persze vannak telefonok is, olyan készülékek mint a OnePlus 7 Pro, vagy a Xiaomi Mi 9, illetve akad számos otthoni applikáció, amellyel tisztábbá lehet tenni a lakást, anélkül, hogy különösebben kifáradnánk. Az élet túl rövid ahhoz, hogy porszívózással töltsük.

OnePlus 7 Pro 8 GB RAM, 256 GB belső tárhely – 232 478 forintos áron

Xiaomi Mi 9 Global 6 GB RAM, 64 GB belső tárhely – 106 357 forintos áron

Xiaomi Mi Robotporszívó – 77 875 forintos áron, EU raktárból

A további termékeket megtaláljátok a promóció oldalán:

 

Forrás: GearBest

Szólj hozzá