240 Hz-es OLED kijelzővel érkezett az új Razer Blade 15 laptop

A Razer szerezhette meg az érdemet, hogy bejelenthette a világ első, 240 Hz-es OLED kijelzővel szerelt laptopját, az új Blade 15-öt. A gyártó nem csak a megjelenítőt frissítette, de vadonatúj chipsetet pakolt a gamer fenevad belsejébe, hogy az minden tekintetben megfeleljen a játékosok, vagy akár a produktív felhasználók igényeinek.

Az új laptop legerősebb összetevője minden bizonnyal maga a kijelző, nagyon komoly panel került a Razer Blade 15-be. A válaszidő 1 ms, a felbontás QHD, a képfrissítési ráta pedig a már említett 240 Hz. A megjelenítő lefedi a DCI-P3 színskálát 100 százalékban, a maximális fényerő mondjuk nem olyan acélos, de 400 nittel is együtt lehet élni. A laptop belsejében most már 12. generációs Intel Core-i9-12900H végzi a számításokat, a grafikus meghajtást pedig egy RTX3070 Ti végzi, ehhez társul még be 32 GB DDR5 RAM és 1 TB SSD. Kapunk egy M.2 foglalatot további bővítéshez, illetve van még egy micro SD foglalat is a jobb oldalon.

A hűtést egy ultrahatékony gőzkamrás megoldás végzi, hő elvezető cső helyett, mint ahogyan az i7 chippel szerelt alapmodellben van. A billentyűzet RGB megvilágítást kapott, a karácsonyfa feeling nélkül már nem is igazi egy gamer masina. Jöhet akkor gondolom a fekete leves is, igaz?

Igen, az egyik az ára lesz, ami tényleg elég húzós, 3499 dolláros, vagyis 1,2 millió Ft-os áron fogják kínálni a Razer Blade 15 új variánsát. A másik pedig az, hogy még ha volna is ekkora vagyonod, vagy hajlandóságod valami hitelt felvenni, akkor is várni kell 2022 negyedik negyedévéig, a lapost ugyanis akkor fogják majd értékesíteni. Nyilván az ünnepi meg a Fekete Pénteki őrületre szánják a gépet. Azt nem tudni, hogy nálunk forgalmazzák-e és ha igen mennyiért, de nem lepődnénk meg egy ennél is húzósabb összegen sem.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá