30 napos üzemidőt és 24 órás pulzusmérést kínál a vízálló Xiaomi IMILAB KW66 okosóra

Hosszasan lehetne sorolni a Xiaomi IMILAB KW66 okosóra előnyeit, ebben a felsorolásban tuti szerepelne az akár 30 napos üzemidő, a 13 sport üzemmód, a 24 órás pulzusmérés, az IP68 minősítésnek megfelelő vízálló külső borítás, a rendkívül csinos és modern formaterv, valamint a megfizethető ár. Az okosóra most a GearBest jóvoltából kedvezményes áron rendelhető, azért úgy gondoltuk, hogy egy rövid bemutatót mindenképpen megérdemel.

A Xiaomi IMILAB KW66 okosóra most mindössze 52,99 dolláros áron rendelhető a GearBest webáruházából, amennyiben vásárlás előtt felhasználjuk az IMILABKW66 kuponkódot. A vételár így magyar valutára átszámítva nagyjából 17 680 Ft lesz. További részletek és megrendelés az alábbi linkek valamelyikén!

Külső

Az okosóra hagyományos, kerek kialakítást kapott, amelynek központi eleme az 1,28 colos IPS megjelenítő, amelyen összesen 240 x 240 pixel sorakozik. A Xiaomi IMILAB KW66 okosóra ellenáll az elemek csapásainak is, amiről az IP68 minősítés biztosít bennünket. Az óra szíja szilikonból készült, és cserélhetjük, amennyiben szükséges. Természetesen kapunk előre telepített és személyre szabható óralapokat is. Amennyiben nem lennék megelégedve az alap kínálattal, továbbiakat is letölthetünk a telefonos applikáció segítségével.

Funkciók

Az IMILAB KW66 okosóra 24 órás pulzusmérést, lépésszámlálást, alvásmonitorozást, 13 sport üzemmódot, valamint egy Bluetooth 5.0 modemet kínál, amelynek segítségével az órával összeköthető bármilyen Android, vagy iOS operációs rendszert futtató táblagépen asszony okostelefon. Amennyiben létrejött a vezeték nélküli kapcsolat, jelzéseket fogunk kapni a fontosabb értesítésekről, szöveges üzenetekről, valamint a bejövő hívásokról. Az okosóra képes irányítani a párosított eszköz multimédia lejátszóját, valamint annak kameráját. Naptár, ébresztőóra, stopper – ezek már olyan alapfunkciók, hogy említeni sem kellene őket. Az okosóra saját alkalmazást kapott, amelynek segítségével szinkronizálni tudjuk az általa gyűjtött adatokat, illetve további funkciók válnak elérhetővé.

Üzemidő

Az Xiaomi IMILAB KW66 okosóra burkolata alatt egy 340 mAh kapacitású akkumulátor található, amelynek töltését már jól megszokott mágneses kábellel tudjuk menedzselni. A telep 30 napos készenléti időt képes biztosítani, de normál használattal is simán elérhető a 15 napos üzemidő, egyetlen feltöltéssel. Maga a töltési folyamat egyébként cirka 2 órát fog elrabolni az életünkből.

Az IMILAB KW66 okosóra most mindössze 52,99 dollárért lehet a miénk, amennyiben felhasználjuk az IMILABKW66 kupont, így a vételár nagyjából 17 680 Ft lesz hazai valutában. További információk és megrendelés az alábbi linkek valamelyikén!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá