360 fokban fordítható hibrid és hagyományos laptopok a Teclast és a GearBest közös akciójában

A Teclast talán már nem teljesen ismeretlen a kedves olvasók előtt, hiszen a gyártó egyre híresebb a Kínai Népköztársaság határain kívül is, hála remek táblagépeinek, és különböző notebook ajánlatainak. A GearBest és a gyártó között kampányában most egy hibrid eszköz a főszereplő, amelynek zsanérja 360 fokban forgatható,ezáltal lehetővé teszi,hogy az eszköz használható legyen tablet, illetve hagyományos notebook gyanánt egyaránt. A Teclast F6 Plus egy kiváló eszköz lehet az állandóan úton lévő, folyamatosan dolgozó felhasználók számára, akiknek fontos a tisztességes hardveres felszereltség, valamint a korrekt árazás. A készülék egyelőre csak a GearBest kínálatából szerezhető be, de akinek eltérő igényei vannak szintén megtalálhatja számítását, mivel egyéb laptopok is részei a gyártó és a webáruház közös akciójának. Tartsatok velünk!

Teclast F6 Plus

A Teclast F6 Plus képernyője 13,3 colos, felbontása Full HD, a gyártás során IPS LCD panelt használtak fel, ami már kapásból nem jellemzője a nálunk hasonló áron kapható laptopoknak és tableteknek. Ennek köszönhetően jók lesznek a betekintési szögek, valamint sokkal teltebb színekben pompázik majd a megjelenített tartalom. A zsanér tehát elfordul 360 fokban, így a készülék használható tablet, laptop, illetve egyéb módokon is, amilyet éppen az adott helyzet megkíván. Sátor formában például lehet prezentációt tartani, vagy mondjuk filmet nézni a barátokkal. A döntés minden esetben a te kezedben van.

A masina belsejében lévő processzor nem fogja a hegyeket is megmozgatni, de arra elég lesz, hogy alapvető irodai feladatokat, képszerkesztést végre tudj majd hajtani, illetve multimédia terén sem kell majd a gépnek szégyenkeznie. Gamerkedés és videószerkesztés csak módjával, ezt a készüléket nem kifejezetten erre tervezték.

Az viszont mindenképpen klassz, hogy az Intel energiatakarékos lapkája mellé 8 GB RAM-ot, valamint egy 256 GB-os SSD-t szereltek, ami pozitívan fog kihatni a rendszer gördülékenységére. A termék már előre telepített Windows 10 operációs rendszerrel érkezik, ami szintén nem két fillér, remek, hogy ezúttal ezt ingyen is megkapjuk.

A laptop háza alumíniumból készült, tehát a prémium érzet garantált, az aksi pedig kiváló üzemidőt biztosít, bár ebben a processzornak is van némi szerepe. Nagyjából 7 óra üzemidő lehetséges, ami azt jelenti, hogy a gép velünk lesz szinte egy teljes munkanapon keresztül. A Teclast F6 Plus most mindössze 99 822 forintnak megfelelő dollárért lehet a Tiétek, azonban mielőtt megvásároljátok érdemes részletesebben is megismerkedni a masinával, amit erre a linkre kattintva tehettek meg! Ha pedig rendelni szeretnétek, a lenti linkek valamelyikén az is megoldható, az alsó a GearBest magyar verzióját nyitja, kicsit baltával metszett a fordítás, de legalább van, a gesztus mindenképpen értékelendő.

Teclast F15

A Teclast F15 a hagyományosabb laptopok sorát erősíti, szóval ne kísérletezz a zsanérral, nem fog engedni. Vagy fog, de akkor magadnak köszönheted… Azért persze nem rossz ez a gép sem, a jogtiszta Windows 10 rendszer mellé jár a 15,6 colos Full HD felbontású kijelző, az IPS panel, az Intel N410p lapkakészlet, 8 GB RAM, valamint 256 GB SSD. A háttérvilágítással rendelkező billentyűzet, az fémből készült borítás, a nagyjából hat órás üzemidő, és a rengeteg kimenet által biztosított előnyöket szerintem felesleges volna külön ecsetelni. A laptop mindössze 111 922 forintos áron rendelhető a GearBest webáruházából, ennyi pénzért itthon hivatalos forgalmazásban kopogó műanyag, ratyi felbontású megjelenítő jár, háttérvilágítású klaviatúra és SSD pedig max az álmokban. Ha nem éred be ennyivel, akkor kattints a lenti linkek egyikére.

Teclast F5

A Teclast kisebb méretben is kínál 360 fokban forgatható zsanérral rendelkező laptopot, igaz ennek kisebb a képernyője, mindössze 11,6 col, de így legalább jobban illeszkedik a tabletek közé, miközben funkcionalitás terén simán köröket vér rájuk. A fém borítás alatt Intel Gemini Lake processzor végzi a számításokat, 8 GB RAM, valamint 256 GB SSD társaságában, miközben a képernyő Full HD felbontású, és érintésérzékeny. Ezúttal sem marad el a bónusz operációs rendszer, ami most is Windows 10, annak minden lehetőségével. Mégiscsak többet tudunk így véghez vinni, mint Android esetében, habár már ott is nagyon komoly produktivitás érhető el, az egyre jobb interfészek és appok jóvoltából. A táblagép/laptop hibrid nagy előnye a hosszú üzemidő, ami elérheti a 9 órát is. A kétcsatornás WiFi modulnak köszönhetően az internet hozzáférés villámgyors lesz, kihozhatod előfizetésedből a maximumot. A Teclast F5 99 822 forintos áron lehet a tiéd, ám ha használod a GBTDXPF5 kupont, le tudsz faragni valamelyest a vételárból. További infók a lenti linkek valamelyikén!

Forrás: GearBest

Szólj hozzá