3D-s nyomtatók akciója a GearBesten

Már számtalanszor meg és leírtuk, mi haszna a háromdimenziós nyomtatóknak, ezzel most is nem húznánk az időt. A GearBest webáruháza ezeket a gépeket is akciósan kínálja egy darabig, így érdemes szétnézni az ezeknek a masináknak dedikált novemberi vásáron is, mert több olyan modellt is kedvezményesen kínálnak, amelyek jócskán megkönnyíthetik a hétköznapi életet.

Ha szeretnétek látni a teljes kínálatot érdemes lesz ezen a linken szétnézni, itt az összes háromdimenziós nyomtató és hasonló kreatív masina megtalálható lesz, szánjatok egy kis időt a választék megismerésére, érdemes!

GearBest Kockák Mennyországa Vásár

Most pedig jöjjenek a a 3D-s nyomtatók, tényleg csak röviden.

Alfawise U30 Pro 

A gép számos érvénnyel bír, ezek közül érdemes kiemelni a 4,3 colos érintőképernyőt, a nyomtatási védelmet, ami kiküszöböli a hibákat a töltő anyag fogyásakor,  illetve a 120 mm/másodperc nyomtatási sebességet. ABS és PLA műanyagok egyaránt használhatóak töltelék gyanánt, 220 x 220 x 250 mm-es idomok készítésére biztosít lehetőséget a gépezet. Nem szükséges PC vagy más eszköz, a nyomtatási terveket egy sima micro SD kártyára is fel lehet másolni. A nyomtató most 269,99 dolláros áron rendelhető, ami magyar pénzben nagyjából 83 697 Ft-ot jelent. További infók a lenti linkeken!

Ortur Obsidian

Szintén egy középkategóriás modell, ami PLA, TPU és ABS anyagokkal tud dolgozni, és ezeket az anyagokat egészen gyorsan 150 mm/másodperc sebességgel munkálja meg. A gép ezúttal is rendelkezik saját képernyővel a könyebb irányítás érdekében, a nyomtató már valamivel nagyobb 250 x 250 x 300 mm-es idomok gyártására képes, így több lehetőségünk lesz alkotás közben. A gép most mindössze 285,99 dollárért rendelhető a GearBest jóvoltából, ami magyar pénzben nagyjából 88 657 Ft-ot jelent. További infók és rendelési lehetőségek az alábbi linkek valamelyikén!

Alfawise U50

Átlagos tudással rendelkező gép ez, amelynek az egyik legnagyobb vonzereje abban rejlik, hogy még nagyobb idomokat lehet a segítségével készíteni. A nyomtató 260 x 260 270 mm-es darabokat gyárt, ami valamivel nagyobb méretezés, mint a másik Alfawise modell esetében, és így kicsit több mindenre lesz lehetőségünk. A gép pontossága 0,1 mm, a sebessége pedig akár 200 mm/másodperc is lehet. LCD kijelző most is van, és ezúttal is lehet micro SD kártyán tárolni a terveket, és onnan indítani az adott projekteket. Az Alfawise U50 mindössze 203,99 dollárba kerül, ami hazai pénzben cirka 63 237 Ft-ot jelent. További részletek és megrendelés ezeken a linkeken!

Alfawise U20 Mix

Wi-Fi vezérlés, színes kijelző, hatalmas  300 x 300 x 400 mm-es idomok gyártása, 90 mm-es nyomtatási sebesség, ABS, PLA, TPU nejlon anyagok, és Windows, Mac operációs rendszerek támogatása jellemzi ezt a gépet. Ha végez, magától kikapcsol, ha pedig beállítottuk, Wi-Fi kapcsolaton keresztül még jelzést is küld, amikor befejezte a rábízott feladatot. A 3D-s nyomtató most mindössze 425,99 dolláros áron rendelhető, ami hazai pénzben nagyjából 132 057 Ft-ot jelent. Részletes műszaki ismertető és rendelés a lenti linkeken!

Fulcrum Minibot

Aprócska gép ez, amelynek segítségével bele lehet kóstolni a 3D-s nyomtatók világába, általa meg lehet érteni, miért és mire is jók ezek a masinák. ABS és PLA anyagokkal tudunk apróságokat előállítani, 100 mm/s sebességgel. A masina mellé jár egy 2,8 colos kijelző is, amin szemmel lehet követni a projekteket, a gép teljesen gyerekbiztos, nem véletlenül, hiszen elsősorban az ő kreativitásuk fokozására, a térbeli gondolkodás fejlesztésére készítették ezt modellt. Az ára ennek megfelelően nagyon kedvező, a Minibot mindössze 115,99 dollárért rendelhető a GearBest jóvoltából, ami magyar valutára átszámítva mindössze 35 957 Ft-ot jelent. További részletek és megrendelés ezeken a linkeken!

Tippek a rendeléshez:

  • Megbízható oldalról rendelj (pl. GearBest, Banggood, Geekbuying, Geekmaxi, Tomtop, Aliexpress, stb.).
  • Fizess PayPallel, ha van rá mód, mert ez védelmet nyújt.
  • 37 euró (~41 dollár) végösszeg alatti rendelésnél nincs vámolás, nyugodtan rendelhetsz.
  • Drágább terméket vásárolj EU raktárról vagy valamilyen vámmentes szállítási móddal (pl. Priority Line/EU Priority Line).

További hasznos tudnivalók a KínaiGuru oldalán.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá