4 kamerával jöhet az LG V30

Jelenleg egyre elterjedtebb a dual camera rendszer az okostelefonok világában, a nagy úttörők mellett számos kisebb gyártó is előrukkol már ezzel a technológiával a készülékeiben. Az LG is az éllovasok közé tartozik, és a következő V30-as készülék esetében ezt ismételten be is bizonyítja majd!

Egy – valószínűleg – V30-as készülék front paneljéről készült kép árulkodik erről, mely úgy tűnik megerősíti ezt a hipotézist. A baj felső sarokban két kerek kivágást láthatunk, mely valószínűleg a dual típusú szelfikamera számára készült. Természetesen a hátlapról nincs még semmilyen információnk, azonban mivel a V20, G5 és a G6 hátlapja is rendelkezett dual camera rendszerrel, így joggal feltételezhetjük, hogy a V30 esetében sem lesz ez másképpen. Ez pedig akárhogy is számoljuk, összesen 4 lencse.

Egyéb pletykák szerint a készülékbe már a Snapdragon 835 chipset kap majd helyet, ami ugye kimaradt az LG G6 készülékből, valamint a memória mérete 6 GB lesz. Megemlítésre került a DAC chip is, hogy jelen lesz az eszközben de egyelőre ez nem került megerősítésre. az előző modellt a V20-at tavaly szeptemberben mutatták be, és nem lett annyira elterjedt modell, reméljük ez a V30 esetében másképp lesz.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá