400 játékkal érkezett a Gocomma hordozható konzolja

Olvasóink köreiben kifejezetten népszerűek a fillérekért rendelhető retro játékgépek, és most is egy ilyet mutatunk be nektek, amely ráadásul hordozható is.

Olvasóinknak már bizonyára nem ismeretlen a Gocomma márka, amely a GearBest egyik saját brandje. Tőlük érkezett egy az apró konzol, amely elsőre minket kicsit a Game Boy-ra emlékeztet. Méretei 11,5 x 8 x 2 cm, így kifejezetten egyszerű lesz hordozni.

Szó sincs érintőképernyőről, hiszen az irányítás a gépen elhelyezett gombokkal történik, akár csak a régi szép időkben. Meglepetésre egy videokimenet is helyet kapott rajta, ám ezt úgysem sokan használják majd, hiszen ezeknek a gépeknek a hordozhatóságban rejlik a varázsa. A 800 mAh-s akkumulátor nagyjából 6 órányi játékra elég.

Senki ne számítson szuper grafikára, mivel ez nem erről szól. Cserébe viszont nem kell külön játékokat vásárolni, hiszen 400 előtelepített klasszikus program vár minket, amelyekből az idősebbeknek rengeteg ismerős lehet, hiszen több népszerű játék is bekerült a választékba.

A Gocomma hordozható játékkonzolja kifejezetten olcsón szerezhető be, mivel 14.99 dolláros bevezető áron rendelhető (4.200 Ft). Ennyiért szuper ajándék lehet gyerkőcöknek és a nosztalgikus élményre vágyóknak egyaránt. A webshopban magyar adatlapot is találtok a konzolhoz, amelyet ezen a linken érhettek el.

A GearBest kínálatában egyébként rengeteg retro konzolt találhattok, így a régi játékok szerelmeseinek érdemes szétnéznie ezen a linken.

Forrás: GearBest

Szólj hozzá