48 megapixeles kamerával és 4000 mAh-s teleppel debütált a Huawei Y7p

A népszerű és megfizethető telefonokat magában foglaló Huawei Y széria most újabb mobillal gazdagodott, név szerint az Y7p-vel, ami egy vérbeli középkategóriás okostelefon korrekt jellemzőkkel, és természetesen barátságos árral. Hiába a kedvező árcédula, a telefon 48 megapixeles elsődleges kamerát, méretes telepet, és még gyorstöltést is kapott. 

A Huawei Y7p lelke egy Kirin 710F lapkakészlet, amely 4 GB operatív memóriával, valamint 64 GB belső tárhellyel egészül ki. A háttértár egy akár 512 GB-os micro SD kártya segítségével bármikor bővíthető. A mobilon Android Pie operációs rendszert futtat, a Huawei saját felületével kiegészítve (EMUI 9.1).

A képernyő 6,39 colos, és egy kivágás rejti a 8 megapixeles előlapi kamerát, ami a bal felső sarokban található. A hátlapot ujjlenyomat-olvasó, valamint egy háromkamerás képrögzítő rendszer ékesíti, az elsődleges szenzor egy 48 megapixeles konstrukció, amelyet 8 megapixeles ultraszéles, valamint 2 megapixeles mélységérzékelő segít a fotók készítésében. A Huawei Y7p borítása egy 4000 mAh kapacitású aksit rejt, amelyet ugyan a kissé avítt micro USB porton keresztül lehet tölteni, viszont a telep támogatja a 10 wattos gyorstöltést.


A Huawei Y7p egyelőre Thaiföldön rendelhető elő, ott 160 dollárnak megfelelő helyi valutáért lehet hozzájutni a készülékhez, ami kérhető kék és fekete árnyalatokban. Nem tudni, vajon nálunk is forgalomba kerül-e a telefon, de nem lennénk meglepődve, ha a későbbiekben találkoznánk vele.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá