5G modemmel is megjelenik a Redmi Pad Pro táblagép

A Redmi Padnak jelenleg három változata van, ott az alapmodell, a Pro és az SE kiadás, ám ezek közül egyik sem rendelkezik 5G modemmel. Ez hamarosan megváltozik, ugyanis a Redmi Pad Pro egy olyan változata is készül a színfalak mögött, amely kompatibilis az újgenerációs mobilhálózatokkal, és a készülék érkezését Lei Jun, a márka első embere is megerősítette. A tablet nemrég megtette kötelező köreit a TENAA hivatalánál is.

A kínai telekommunikációs iroda tanúsítványi eljárásán a 24074RPD2C módellszámú készülék esett át nemrégiben. Ebben a kódban a “C” a kínai piacot jelöli. Két másik változat is feltűnt, az egyik a globális, a másik pedig az indiai piacra van szánva. Az 5G modemmel szerelt Redmi Pad Pro vélhetően ugyanazokat a specifikációkat kínálja, mint a jelenlegi Wi-Fi Only modell, nyilván az adatkommunikációs képességeket nem számítva.

Ez azt jelenti, hogy 12,1 hüvelykes 120 Hz-es IPS LCD megjelenítőt, 10 000 mAh kapacitású akkumulátort, 33 W-os gyorstöltést és Snapdragon 7-es Gen 2 lapkakészletet kap a készülék. A chipseten nem kell variálni, mivel az képes támogatni az 5G hálózatokat. A kínai telekommunikációs iroda még egy fotót is közzétesz a Redmi Pad Pro 5G-ről, de ezen túlmenően nincs itt semmi látnivaló. A Redmi Pad Pro 5G várhatóan júliusban fog megjelenni.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá