6 hónapos Apple TV Plus jár a PlayStation 5 tulajoknak

A cégek együttműködéséből általában a felhasználók is profitálnak, és így van ez most is, hiszen akik rendelkeznek a Sony újgenerációs konzoljával, azok nem csak hogy kipróbálhatják az Apple streamingszolgáltását, hanem fél évig élvezhetik majd azt.

Lassan eltelik egy év a PlayStation 5 megjelenése óta, és sajnos még mindig azzal kell kezdetünk a cikkünket, hogy továbbra sem rendeződött a hiány, és még mindig nagyon nehéz beszerezni azt. Lassan csordogálnak az új szállítmányok, és azok továbbra is az előrendelőknél, és sajnos sok esetben a neppereknél kötnek ki, így csak némi szerencsével, vagy pedig plusz felárral lehet hozzájuk jutni. Arról továbbra sincs hír, hogy mikor lehet majd a boltok polcain fellelni a konzolt, és egyelőre tippelni sem merünk.

Akiknek viszont jutott a Ps5-ből, azoknak remek hírrel szolgálhatunk, hiszen teljesen ingyen használhatják az Apple TV Plus-t. Semmi különösebb tennivalónk nincs, mindössze meg kell keresnetek az Apple TV alkalmazást a PS5 keresőjében, vagy kitallózni azt az alkalmazások menüben, a média szekció alatt. Ha letöltöttétek az alkalmazást, csak indítsátok el, és lépjetek be a már meglépő Apple ID-tokkal, vagy regisztráljatok egy újat, ha még nem rendelkeztek ilyennel.

Szerencsére nem kell kapkodni, hiszen az akció egészen 2022 július 22-ig tart, tehát ha valaki csak a következő egy évben jut majd PlayStation 5-höz, az sem marad le a dologról. A promóció nagyjából 60 országban érhető el, és szerencsére mi sem maradtunk ki a jóból, így Magyarország is ott van a listán.

Forrás: AndroidAuthority

Szólj hozzá