64 megapixeles kamerával és Dimensity 900 chippel érkezett a Vivo S10e

A Vivo kis túlzással stabilan rajta van az 5 legtöbb készüléket szállító okostelefon-gyártó listáján, amihez a kiváló marketing mellett nyilván szükségesek a jól sikerült termékek is. A legújabb a sorban a Vivo S10e, amelynek hátoldalát egy 64 megapixeles elsődleges kamera ékesíti, burkolata alatt pedig egy MediaTek Dimensity 900 lapkakészlet teszi a dolgát.

Minden különösebb felhajtás nélkül vált hivatalossá a Vivo legújabb készüléke, ami a jellemzői alapján egy masszív középkategóriás ajánlatnak tűnik. Az okostelefon előlapja egy AMOLED technológiára épülő, Full HD+ felbontású panelnek ad otthont, amelynek felső részén egy csepp alakú szenzorsziget virít – lassan már megszokhattuk ezt a fajta megoldást -, mégpedig egy 32 megapixeles előlapi kamerával a belsejében. A képfrissítési ráta 90 Hz, valamint a képernyő kapcsán érdemes megemlíteni, hogy elrejtettek alá egy ujjlenyomat-olvasót is.

Az eredeti Vivo S10 modellek belsejében egy erősebb lapkakészlet, a Dimensity 1100 végezte a számításokat, ezúttal egy 900-as chipkészlettel kell beérni ugyanabból a szériából, szerencsére a processzort 8 GB LPDDR4x RAM, valamint kiszereléstől függően 128 vagy 256 UFS 2.1 tárhely egészíti ki. Érdemes jól meggondolni, melyiket választjuk, mert nincs memóriakártyás bővítés, és fülhallgató kimenet sem került a készülékre.

A Vivo S10e hátoldalán a bevezetőben említett 64 megapixeles elsődleges képrögzítő egység mellett egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű, valamint egy 2 megapixeles mélységérzékelő található. Az okostelefon energiaellátásáról egy 4000 mAh kapacitású akkumulátor igyekszik gondoskodni, amelyet a felhasználó egy akár 44 wattos töltővel is táplálhat.

A készüléken már gyárilag Android 11 alapokra épített OriginOS rendszer fut. Az újdonság kapható lesz színátmenetes fehér, kék és fekete árnyalatokban, a 8/128 GB-os kiszerelés 373, a 8/256 GB-os változat pedig 404 dollárnak megfelelő jüanért lesz kapható. A korai foglalások október 20-án kezdődnek Kínában, nemzetközi értékesítésről egyelőre nincs szó.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá