65W-s gyorstöltéssel és 64 megapixeles kamerával jöhet az Oppo Reno S

Amikor már azt hinné mindenki, hogy az Oppo már idén nem fog előrukkolni semmivel, legalábbis a prémium szegmensben, akkor jönnek a friss pletykák, melyek szerint egy nagyágyú még mindig ott van a tarsolyukban. Az hagyján, hogy felsőkategóriás vassal jön, de még a nemrégiben bemutatott 65W-s gyorstöltést is megkaphatja. A szóbeszéd szerint a készülék Oppo Reno S névre fog hallgatni.

A Super VOOC 2.0 segítségével villámgyorsan etethető az okostelefon akkumulátora, de nem csak ez lesz az egyetlen komoly előrelépés. Ha esetleg elfelejtettétek volna, ezzel a töltési metódussal mindössze 30 perc leforgása alatt teljesen újratölthető egy 4000 mAh kapacitású aksi, ami azért elég meggyőző. Vissza a szóbeszéd főszereplőjéhez: az állítólag Oppo Reno S-re keresztelt készülék hátoldalán az elsődleges érzékelő 48 helyett 64 megapixeles lesz, mondjuk azt még nem tudni, hogy a további szenzorok milyen felbontást és egyéb képességeket kapnak. Az Ace hátlapján 13 megapixeles telefotó, valamint egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű egység található, könnyen előfordulhat, hogy ezen a készüléken is így lesz. Az előlapi kamera esetében számíthatunk egy 16 megapixeles felbontásra, de még ezt sem tudni pontosan.

Oppo Reno Ace

A fáma szerint a telefon első körben Indiában kerülhet piacra, nagyjából 515 dollárnak megfelelő rúpiáért, amúgy az Oppo Reno 10X Zoom is pont ennyiért kapható arra, ezért cserébe 6 GB RAM, valamint 128 GB belső tárhely jár. Egyelőre  az sem ismert, hogy pontosan milyen lapkakészlet fog dübörögni az Oppo Reno S belsejében, de nagy valószínűséggel Qualcomm Snapdragon 855+, hiszen mégiscsak egy felsőkategóriás, prémium okostelefonról beszélünk. Reméljük a mobil karrierje nem ér majd véget Indiában, és ha más nem, valamilyen webshop kínálatában felbukkan, hiszen a változatosság gyönyörködtet, és az Oppo telefonok amúgy is egy különleges fényt visznek az okostelefonok világába.

Forrás: GSMArena

Szólj hozzá